Kiemelt hírek

Bisping beszélgetett, Maldonado játszadozott az UFC 186 staredown-ján

2015. április 25. | szerző SzlobMil | MMA

Mindig nagy feszültség és vihar előtti csend övezi a farkasszem-nézést a küzdősportos mérkőzések előtt. A szombati UFC 186. nevű rendezvény staredownjai a szokásostól eltérő módon zajlottak le a. A főmérkőzés (Demetrious Johnson – Kyoji Horiguchi) szereplői csendesek voltak, de ugyanez nem volt elmondható azokról, akik előttük szerepelnek majd az esemény estéjén. Csak a miheztartás és a jó példa kedvéért, először mutatjuk Mayweather és Pacquiao staredownját.

De térjünk vissza az MMA, azon belül is az UFC (Ultimate Fighting Championship)  világába, és kezdjük a sort a középsúlyú Michael Bisping (25-7 MMA, 15-7 UFC) és C.B. Dollaway (15-6 MMA, 9-6 UFC) farkasszem-nézésével, ami az egyik legkínosabb staredown a világon. A két harcos gyakorlatilag egy teljes beszélgetést lenyomott, de úgy, mintha elfelejtették volna, éppen hol vannak. Erre még rátett egy lapáttal az a kínos és vicces kis jelenet, amikor Bisping észrevette, hogy csak ő kezdett el pózolni a kameráknak, “partnere” pedig lenézően, mosolyogva nézett közben rá. Íme:

Most, hogy együtt átéltük a kínos pillanatokat, következhet a kellemes meglepetés, amivel Fabio Maldonado (22-7 MMA) szolgált. A korábbi profi bokszoló (2002-2010) a bokszban félelmetes, álomba illő mérleggel rendelkezik (22 mérkőzés, 22 győzelem, 21 kiütés), utoljára 2013-ben bokszolt. Ennek ellenére most egy kedves arcát mutatta (ezt akár szó szerint is vehetjük) Quinton Jacksonnak (35-11) és persze a közönségnek.

lol

Dollawayékhoz hasonlóan ők is nekiálltak beszélgetni, de amikor Quinton túl közel merészkedett Fabiohoz, a brazil viccesen hátrahőkölt, és jól láthatóan kínosan érezte magát. Feltételezzük, hogy Fabio egyáltalán nem értette, hogy mit beszél Rampage, hiszen ő meg nem beszél angolul. De akkor miért beszél mégis? Nem értjük, de nézzük meg ezt a fura staredownt is:

Önök kinek szurkolnak?

Forrás: youtube

 

Comments

comments

Egy komment

  1. Oldal hivatkozás: Michael Bisping már 15 évesen puszta ököllel bokszolt a felnőttek ellen Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.