Kiemelt hírek

Beszámoló a Kempo Szövetség újonc versenyéről

2016. június 6. | szerző SzlobMil | Kempo

Újonc versenyt avatott a Magyar Kempo Szövetség. A frissen debütáló kupán tizenhét egyesület vett részt, 80 indulóval, öt versenykategóriában.

DSC_6209
Az I. Budakeszi Kempo Kupára tizenhét egyesület nevezett, mintegy nyolcvan indulóval. A helyi Prohászka Ottokár egyházi iskola tornacsarnoka modern és kulturált körülményeket biztosított a sikeres lebonyolításhoz.

A versenyen kata, fegyveres kata, semi kempo, chikara kurabe (gyermek verseny) és full kempo kategóriákban mérték össze tudásukat a zömében fiatal és feltörekvő harcosok.

DSC_6680

A debütáló kupa megnyitóján Bakács Bernadett, a település alpolgármestere köszönetet mondott a helyi szervezőknek és a kempo szövetségnek, amiért Budakeszit is “beleinjekciózták” az országos versenyek vérkeringésébe.

A házigazda Budakeszi Kempo Iskolában mindössze néhány évvel ezelőtt kezdődött el a kempo harcművészeti stílusirányzat oktatása, Sensei Szilágyi András (2. DAN) irányításával. Az egyesület több versenyzője nyert már világkupát, vagy szerzett érmes helyezéseket Európa-bajnokságon és országos tornákon.

fightermagazin-kempokupa

I. Budakeszi Kempo Kupa, végeredmény:

  1. SVSE
  2. Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE
  3. Budakeszi Kempo Iskola
  4. Csepeli Pitbullok
  5. Bicskei Harcosok Kempo HSE
  6. Herceghalmi Kempo Dojo SE

A harcosok egy kis pihenő után újra megküzdenek egymással: július 25 és 31. között központi edzőtáborban vesznek részt.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.