Kiemelt hírek

Az év egyik legjobb nehézsúlyú mérkőzését hozta össze Arlovski és Barnett

2016. szeptember 4. | szerző SzlobMil | Egyéb

Andrei Arlovski és Josh Barnett iszonyatosan nagyot csatázott egymással az UFC-ben, amit a Sport TV is élőben közvetített szombaton 21.00-tól. Ismétlés hétfőn este 22:45-től a Sport 2-n lesz, de mi már most megmutatjuk a harc legjobb pillanatait. Kapaszkodjanak meg, mert nagyon sok volt belőle!

Arlovski és Barnett nem sokat teketóriázott: az első húsz másodpercben mindkettőjük beleszagolhatott a kiütés mámorába, ilyen erős és izgalmas nyitányt már nagyon rég láthattunk.

A folytatás is nagyon jó volt: a földön életveszélyes Barnett sikeresen földre vitte a fehéroroszt, de elég sok, nagy ütést bekapott tőle. A másodikban a 38 éves Josh a régi formáját hozta (1997 óta küzd MMA-ban), öröm volt nézni, ahogy a klincsben megdolgozta Arlovskit. A menet közepén megint beindult a hatalmas adok-kapok. Nem sokkal később Arlovski hozott össze egy földrevitelt (takedown), de a földön esélye sem volt az amerikaival szemben.

A menet végén már csak a gongszó mentette meg őt, hiszen Josh a mellkasára ült, és hatalmas találatokat vitt be neki onnan. A harmadik menetben történt egy furcsaság. Arlovski belenyúlhatott véletlenül Barnett szemébe, aki hátat fordított neki, és elsétált mellőle. Ezt a bíró nem vette észre, de szerencsére nem lett belőle nagyobb baj.

Barnett, a fekete öves brazil jiu jitsu mester végül a harmadik menetben egy hátsó fojtással kivégezte ellenfelét, 2 perc 53 másodpercnél.

Josh-Barnett-640x360

“A szemembe nyúlt Arlovski, de ezt senki sem vette észre rajtam kívül. Véletlen volt, de most már kezdem érezni, hogy kezd bedagadni. Andrei erős volt, nagyon megdolgoztatott ezért a győzelemért. Mindketten a legjobb formánkat próbáltuk nyújtani, szórakoztatni szerettük volna a közönséget, és szerintem ez sikerült is.” – mondta Barnett a meccs végén, akinek mérlege 35-8-ra változott.

Ez volt Arlovski 13. veresége (sorban a harmadik).

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.