Kiemelt hírek

Az első magyar szamuráj – Shihan Furkó Kálmán élettörténete

2018. november 12. | szerző akadmin | Könyvajánló

Jó hír azoknak, akik már nagyon várják a Furkó Kálmán 8. danos kiokusin/kyokushin karatemester – és nyugalmazott honvéd ezredes – életéről, pályájáról szóló könyvet: a kézirat már nyomdában van, és november 15-ig várható a megjelenés is. A vásárlási lehetőségekről később pontos listát közlök itt, de egyvalami már biztosnak tűnik: lesz novemberben, Budapesten, két olyan nagyszabású esemény, amelyen nemcsak a könyv lesz kapható, de ha minden jól megy, legalább az egyiken, Furkó sihan/shihan is: ha az egészségi állapota engedi, dedikálni fogunk a mesterrel.
Az első szóban forgó rendezvény időpontja november 17-e, helyszíne pedig a BOK Rendezvényközpont – korábbi nevén a Syma csarnok. A nyilvános esemény házigazdája, a Terrorelhárító Központ, lehetőséget biztosított a kiadónak a rendezvényen a könyv bemutatására és árusítására is.
A másik alkalom az egy héttel később, november 23-a és 25-e között Budapesten, a Jégpalotában megrendezendő ifjúsági és felnőtt kiokusin Európa-bajnokság. A verseny egyik díszvendége éppen Furkó sihan/shihan lesz. A könyvet, a tervek szerint, mindhárom napon árusítani fogjuk a helyszínen, alkalmanként pedig dedikálni is fogunk a mesterrel.
Aki tehát eljön valamelyik helyszínre, az a könyvet már megveheti – és ha minden jól megy, talán még egykori mesterével is találkozhat.

shihan

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.