Kiemelt hírek

A Mikulás újra eljött, és mi vele tartottunk…

2014. december 20. | szerző fightermagazin.hu | HEGYEM

Ahogy tavaly, ahogy tavalyelőtt, úgy az idén is csatlakoztunk a Mikuláshoz és hű krampuszához, Jack-hez, hogy december 6-án ajándékainkkal meglepjük a Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Mozgalom budapesti rászoruló gyermekeit.

Igazán jó és hasznos segédek voltunk: a Mikulás puttonyát telepakoltuk édeséggekkel könyvekkel, ajándékokkal, és így indultunk útnak a szemerkélő esőben. Gyermekeink egy otthonban vártak ránk: a húsz kicsi lurkó izgatottan kereste tekintetével a bejáratot: “vajon mikor nyitnak már be a vendégek? Aztán pisszegés és énekszó, majdan megérkezett a Télapó…, valamint Jack, a krampusz. A kicsik és nagyok tátott szájjal, néma csöndben figyelték a látogatókat, és persze a zsákot is, amely valószerűtlenül nagy üleppel pihent a padlón.

1189_0

1191_0

A gyerekek meséltek, verseltek, és meglepetésükre a Télapó szintén hasonló jelenetsorba fogott, mikoris nehéz életéről, a krampusszal való párbajairól és rénszarvasairól osztott meg néhány könnyen lefesthető epizódot. A krampusz persze ekkor is hülyéskedett és rendetlenkedett, ahogy „illik”, de ez szinte elvárható a Mikulás legjobb és legaktívabb barátjától.

1192_0

A csúcspont természetesen idén is a kis csomagok kibontása és a meglepetéskönyvek lapozgatása volt; a kölkök örömmel és könnyesen forgatták, nézegették a fényes tasakokat. Volt, aki ki sem merte bontani a “dobozokat”, de aztán mindenki legnagyobb örömére győzött a kíváncsiság. A HEGYEM ebben az évben különleges ajándékként az Animus Könyvkiadó bőkezű adományait adta tovább a gyerekeknek.

1193_0

Ezúton is köszönjük Gábor Anikónak és a többi lelkes támogatónknak, hogy újra ennyi csillogó szempárt láthattuk, és az az „otthon”, ahol jártunk nemcsak a mi, hanem a Mikulás talpaitól is „havas” lett.

hegyem.hu

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.