Kiemelt hírek

A HEGYEM mosolygós évzárója :)

2015. január 2. | szerző fightermagazin.hu | HEGYEM

Mivel is kezdhetnénk az új évet, mint azzal, hogy beszámolunk arról: az ünnepek alatt áldott és segítőkész embereknek köszönhetően közel húsz család karácsonyát szépíthettük meg… A HEGYEM ajándékgyűjtő felhívására ugyanis több magánszemély, illetve intézmény jelentkezett, így dél-alföldi családjaink legnagyobb örömére, megrakott busszal indulhattunk Szegedre.

1202_0

A karácsony az karácsony, a HEGYEM a tavalyi év utolsó napjait a hagyományaihoz méltóan szerette volna megünnepelni. Aki ismer bennünket, az tudja, ez nálunk ajándékosztást jelent. Nem volt egyszerű évünk, de ajándékgyűjtő felhívásunkra renegetegen jelentkeztek. Ennek köszönhetően tartós élelmiszereket, édességeket, játékokat és elképesztő mennyiségű ruhát pakoltunk be a buszunkba, hogy azokkal kedveskedjünk a kiemelkedően jól teljesítő szegedi csapat tagjainak.

1204_0

1200_0

Az ajándékátadás helyszínét a Máltai Szeretetszolgálat biztosította, a jó hangulatról pedig csapatunk tagjai, az önkéntesek, a gyerekek és a gyerekekkel érkező szülők gondoskodtak.

1208_01214_0A HEGYEM családok sütitálakkal, pogácsahalmokkal érkeztek – minden adott volt ahhoz, hogy a meghitt, családias, kint téli játékokkal, bent karácsonyi hangulattal megáldott ajándékosztásunk jól sikerüljön.

Büszkén írjuk, hogy a támogatóink nagyon kitettek magukért – ezúton is köszönjük az aktív részvételt és az adományokat.

A tartós élelmiszereket Dr. Gál Andrea PhD. és a Testnevelési Egyetem csapata gyüjtötte össze a HEGYEM gyermekeinek.

Az édességeket Móricz Emese közbenjárásának köszönhetően a Szamos Marcipán biztosította.

Régi harcostársunktól, Orlik Zoltántól és a „Családok a családokért” egyesület elnökétől Sagát Lászlóné, Annától megszámolhatatlan gyerek és felnőtt ruhát kaptunk.

Szervezetünk 17 csomag húst, újévi asztalra szánt lencsét és virslit adományozott.

1213_0

Az utókarácsonyi-előszilveszteri bulinál nem kívánhattunk volna jobbat; Tél Tábornok épp akkor szórta szét az első havat, így a szánkózás éppúgy nem maradt el, mint a csomagok, zsákok, dobozok izgatott felbontása. A karatékáink, kick-boxsaink, ökölvívóink nem csalódhattak – a HEGYEM tábor újra megmutatta az erejét.

Mindenkinek köszönjük a felajánlásait, a munkáját és a közreműködését! Boldog, sikeres, de legelébb EGÉSZSÉGES új évet kívánunk!

 hegyem.hu

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.