Kiemelt hírek

A mai fitneszprogram: ChiGyaloglás

2012. január 22. | szerző akadmin | Tai Ji

A ChiGyaloglás energiát adó és járható módszer a jó erőnlét és egészség megszerzéséhez a sok más sportra jellemző feszültség, stressz és sérülésveszély nélkül.

828790_5
A gyaloglás a világ legkönnyebben hozzáférhető testmozgás-fajtája. Gyorsan formába hozza az embert, és drámai módon javítja a közvetlen és a hosszú távú egészséget, mégis méltatlanul kevés figyelmet fordítunk rá.
Danny és Katherine Dreyer első könyvükben (címe: ChiFutás) forradalmi módszert dolgoztak ki az erőlködés- és sérülésmentes futáshoz. Meg akarták osztani a futókkal a fájdalom és sérülés nélküli futás lehetőségét. A mostani könyvükben visszatérnek első szerelmükhöz, a gyalogláshoz, sőt sokak kedvencéről a túrázásról is szó esik egy teljes fejezet erejéig.
Azoknak, akik egy fitneszprogram elkezdését fontolgatják, gyaloglással nem csak könnyű indítani, fájdalommentesen és örömtelien, hanem emellett óriási és hosszú távú lehetőségeket is tartogat. A gyaloglás sok ember életének természetes része. Sok európai országban bevett szokás a vacsora utáni séta. De akár szükségből gyalogol az ember, akár mert élvezi, vagy mert az egészségén akar javítani, a ChiGyaloglás bármely gyalogló tervbe beilleszthető.
A Lunarimpex Kiadó kiadványában az olvasó a legforradalmibb megközelítéssel találkozhat a gyaloglócipő feltalálása óta. Megismerheti a chi és a gyaloglás kapcsolatát, és azt, hogyan férhet hozzá ehhez a mindig rendelkezésére álló energiaforráshoz a gyaloglás révén.

Comments

comments

A hozzászólás letiltva.