Kiemelt hírek

Magyar kommandóssal csap össze az évszázad kiütésének tulajdonosa

2016. szeptember 14. | szerző SzlobMil | Kick-box

Újabb nagy névvel bővült a szeptember 17-én Budapestre látogató Bellator Kickboxing nem mindennapi eseménye. A SYMA-csarnokban – ahol Cseh-Lantos Renáta is harcol majd – fellép “az évszázad kiütésének” tulajdonosa, Raymond Daniels is, aki egy magyar kommandóssal, Benedek Zsolttal mérheti össze erejét.

raymond-daniels-fightermagazin

A totaldamage-nél rákerestek a YouTube-on az “évszázad kiütésére”, az első találat pedig az előbb említett Raymond Daniels 2014-es remekműve volt, amit még a GLORY nevű promóció égisze alatt varézsolt össze valahogy:

A 36 éves Daniels 6. danos shotokan karatéban, amerikai kenpoban szintén 6. danos, taekwon-doban pedig az 5. danig jutott el. Mint említettük, ellenfele Benedek Zsolt, a Terrorelhárítási Központ egyik kommandósa lesz, aki full-contact kick-box Európa-bajnoki ezüstérmet, valamint világkupát is nyert már korábban.

Többszörös magyar K-1 bajnokról van szó, tehát őt sem kell túlságosan félteni, ettől függetlenül nagyon izgulunk majd érte.

A Bellator-gála főmeccsét azonban mégsem ő és Raymond, hanem egy másik magyar tehetség, az olvasóink számára már jól ismert Laszák Zoltán vívja, aki így magyar közönség előtt nyerhet világbajnoki címet 76 kilogrammban. Ezen a mérkőzésen derül ki, hogy ki a nagyobb bajnok (már ha lehet ilyen kérdést feltenni), mivel Zoltán a WFC interkontinentális K-1 bajnoka.

Laszák Zoltán

Laszák Zoltán

A szombati gála programjáról ezen a linken olvashatnak részletesen.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.