Kiemelt hírek

Ötvenegy éves, de az önbizalma határtalan

2015. március 9. | szerző SzlobMil | Egészség

Ken Shamrcok meg szeretné mutatni a világnak, hogy a jó harcművész korának előrehaladtával csak egyre jobb lesz. Az ötvenegy éves veterán bár tíz éve nem nyert nagy név ellen, de hamarosan újra versenyzésre adja a fejét. Állítása szerint jobb formában van, mint fiatalon, és elárulta azt is, miért fontos neki, hogy összemérje tudását Kimbo Slice ellen…

kem

Vannak, akik úgy gondolják, hogy Shamrock 2008-ban szándékosan intézte el magának, hogy ne kelljen kiállnia Kimbo ellen. Ken ezt a tévhitet szeretné most rendbe tenni: ezzel egy félig megírt fejezet is lezárhat egyben. 

“Nem számít, hogy mit mondok. Minden harcos áradozott már korábban arról, hogy milyen jó formában van, a ringben viszont ennek pont az ellenkezőjét mutatták be. Odamegyek, kiállok magamért, és megmutatom majd, mit tudok. Kimbo ugyanúgy öregebb lett, mint én, mindketten túl vagyunk már karrierünk csúcsán. Én azért csinálom még mindig ezt, mert imádom. Küzdeni akarok. Nagyszerűen érzem magam a bőrömben. Nagyon jól fogom szórakoztatni a közönséget, mert úgy hiszem, jobb vagyok, mint tizenöt éve” – nyilatkozta boldogan Ken.

Forrás: MMAfighting.com

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.