Kiemelt hírek

2015-ben címmérkőzésre térhet vissza Georges St-Pierre

2014. szeptember 15. | szerző SzlobMil | Egyéb

A jelenleg is sérüléseit nyaldosó egykori Ultimate Fighting Championship (UFC) bajnok Georges St. Pierre érthető okokból egészen addig nem tér vissza, amíg “nem kapta el újra a tűz”. Edzője szerint azonban jövőre, 2015-ben látni fogunk a harcművésztől pár új mérkőzést..

Stephen R. Sylvanie-USA TODAY

Stephen R. Sylvanie-USA TODAY

A négy harcművészeti stílusban is fekete öves mestert nem csak a sérülése, hanem elvei is visszatartják, hiszen ő volt az első, aki kiállt az MMA-ban használatos drogok ellen.

A hozzá közel állók szerint azonban nem az a kérdés, hogy GSP visszatér-e az Octagonba, hanem az, hogy mikor.  Edzője, Firas Zahabi, az ESPN.com-nak nyilatkozott:

“Személyes véleményem szerint még mindig megvan benne minden, ami a versenyzéshez szükséges. Nem szeretnék helyette beszélni, de szerintem jövőre visszatér.”

Bk0WU3oCcAAfgjL

Miután 2013 decemberében visszavonult az MMA-tól, St. Pierre térdében az elülső keresztszalag (ACL) szakadt el egy edzés közben. Öt éven át senki nem tudta letaszítani őt a trónról a súlycsoportjában.

Az UFC-nél eközben már arról tanakodnak, hogy ki legyen a sztár ellenfele, ami látszólag teljes mértékben a bajnoktól függ. Dana White, az UFC elnöke szerint furcsán venné ki magát, ha Pierre nem a bajnoki címért “szállna vissza a buliba”.

“GSP azt tesz, amit akar. Ha szeretne címmeccset vívni, vagy ha szeretne előtte egy felhozómeccset, akkor megteheti.”

Comments

comments

2 komment

  1. Oldal hivatkozás: Visszatérhet jövőre az UFC eddigi legnagyobb dobása, Brock Lesnar Budomagazin.hu

  2. Oldal hivatkozás: GSP egyetlen meccs erejéig, de visszatér? Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.