Kiemelt hírek

Wátz Gábor 50 évesen teljesítette a 100 emberes küzdelmet

2016. március 9. | szerző SzlobMil | Karate

A kyokushin karatés Wátz Gábor március 5-6-án nagy teljesítményről tett tanúbizonyságot: nem sokkal az 50. születésnapa után, egykori barátja és edzőtársa, Hajdú Ráfis Gábor barátja emlékére 24 óra alatt megcsinálta azt, amit eddig csak egy maroknyi ember tudott véghez vinni a világon. Megcsinálta a legendás 100 ellenfeles küzdelmet 3 perces etapokban, váltott ellenfelekkel.

DSC_0979

Gábor szombaton diktált tempója és lelkesedése kitartott egészen vasárnap estig, a 100. küzdelemig, amelyet vastaps kíséretében, példa értékű kyokushin spirittel fejezett be.

Nem csak kyokushinosok próbálták Gábor útját állni, hanem thai-boxosok, kick-boxosok és K-1-esek is. Az 50 éves sportember 2012-ben és 2013-ban is 200 ellenféllel vívott meccseket, azok egy percesek voltak.

DSC_0832

“Egy igazi harcosban ezután sincsen félelem. Az emberi test és az akarat hihetetlen dolgokra képes” – magyarázta a Népszavának a küzdősportoló, akit a K1-es Karacs Attila készített fel a megmérettetésre.

Sporttársak és barátok is szurkoltak Gábornak

Sporttársak és barátok is szurkoltak Gábornak

“Az életemet tettem fel arra, hogy ezt megcsináljam.” – fejtette ki az élő legendává vált karatés, akinek ismét hatalmas vastaps jár!

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.