Kiemelt hírek

Zwicker bemelegített: megvert egy tolvajt

2015. május 15. | szerző SzlobMil | Viadal

Nem hivatalosan bár, de egy győzelemmel gazdagította mérlegét az MMA harcos, Virgil Zwicker (13-4, 1 NC), aki a legendás kitartásáról elhíresült Razak Al-Hassan ellen lép majd fel a Bellator 137-ben. 

10-houston-alexander-vs-virgil-zwicker378

A Bellator félnehézsúlyú harcosa épp az otthonában tartózkodott, amikor az autóját ellopták. Ahogyan azt ilyenkor tenni kell, azonnal felhívta a rendőröket, de nem bírta kivárni, amíg a hivatalos eljárás kezdetét veszi, ezért személyes akcióba kezdett, és saját maga próbálta kideríteni, hogy ki lehetett a tolvaj.

Zwicker – csodával határos módon – megtalálta az elkövetőt az egyik közeli boltban, jól megleckéztette, majd pedig visszaszerezte azt, ami az övé.

A szituáció nem az első eset volt Zwicker életében: többször is verekedett már a ketrecen kívül. Számára az Al-Hassan elleni küzdelem inkább egy vakációhoz hasonlít jobban, mint egy igazi harchoz. Több évtizedes erőszakos múlt és utcai küzdelem után számára az MMA olyan számára, mint a pankráció.

“Nagyon jó móka a Bellatorban küzdeni” – fogalmazott Zwicker.

Zwicker személyiségét az utcai harcok és botrányok formálták. Ütött már meg középiskolai igazgatót, rendőrt (amiért négy és fél év börtönt kapott), majd ezek után – és most kapaszkodjanak meg – kiütötte a helyéről egy állítólagos támadó szemgolyóját, amiért újra börtön várt rá.

Zwicker ma már más ember. A börtönben, a lehető legveszélyesebb bűnözők között eltöltött idő megváltoztatta őt – mindig is tudta, hogy ő más, mint ők. Manapság már – egy mostani kivételt leszámítva – a ketrecben, kontrollált körülmények között harcol csak.

“Magamba kellett néznem, és el kellett gondolkodnom a jövőmön. Rájöttem, hogy nem tetszik az az út, amin elindultam. Nem szerettem volna, ha a szívemet gyűlölet tölti el, és azt sem, hogy az emberek rosszalló tekintettel nézzenek rám.”

A szegény és koszos környezetben, tizenegy testvérrel felnőtt Virgil még a megváltozott gondolkodásmód és szemlélet ellenére is mágnesként vonzza a bajt. Zwickert életében nem egyszer, hanem többször is megszurkálták már – legutóbb 2013 karácsonyán, amikor szintén el akarták lopni az autóját. Elmondása szerint képes volt három embert leverni, és sebesülései ellenére jól tudott kijönni a helyzetből.

10860824_10153346474389879_1777147943656765364_o.0.0

“Nem keresem a bajt, úgy néz ki, hogy a baj keres engem. Az arcberendezésem miatt nem nagyon nézik ki belőlem az emberek, hogy kemény fickó vagyok, de ha megkóstolnak, belém törik a foguk.”

Zwicker legutóbbi öt mérkőzésből négyet megnyert, soha nem riad el a látványos bunyótól, ennek köszönhetően pedig ő az egyik legszórakoztatóbb harcos a promóciónál.

Forrás: MMAFighting.com

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.