Kiemelt hírek

VIDEÓ: Könyörtelenül kiütötte Gusztávot a bosnyák “Hulk”

2015. szeptember 21. | szerző SzlobMil | MMA

Dietz “Cápa” Gusztáv (7-4) nagy reményekkel érkezett Ausztriába szeptember 18-án: terve az volt, hogy saját stílusát (földharc) érvényesíti az állóharcot kedvelő bosnyák Tomislav Spahovic (8-5) ellen az FFC (Final Fight Championship) 19-ben, MMA szabályrendszerben. Sajnos ennek éppen az ellenkezője történt – Gusztáv brutális kiütéses vereséget szenvedett…

 

Brutalni nokaut by Tomislav Spahović!! :)Brutalni nokaut by Tomislav Spahović!! :)

Posted by OFC – Opatija Fight Club on Friday, 18 September 2015

A két küzdőstílus képviselői számtalanszor összecsaptak már a történelem során, váltakozó eredményességgel.

11990688_840009429400501_8332052229069498361_n

Volt egy kis méretkülönbség: Gusztáv a megszokottnál alacsonyabb testsúllyal mérlegelt…

Egy állóharcos rémálma az, hogy a földön megfojtják, vagy kicsavarták valamelyik végtagját, egy földharcosé pedig az, ha lábbal fejbe rúgják, vagy ha könyökkel, esetleg ököllel ütik ki. Sajnos ez utóbbi történt meg Gusztávval is, aki csak napokkal a mérkőzést után eszmélt fel, és osztotta meg gondolatait a Facebookon:

“Megnéztem a meccset és hát igen.. nézni rossz volt hogy csak ennyit bírtam! 84el mértem be a 93ba, de még ez sem mentség semmire. Azt kérdezitek többen hogy ugye most abbahagyom!? Hogy hagynám abba, a sporttól kaptam mindent! Nem hagyhatom így abba.. jövőre felerősödök jobban a magasságomhoz, dolgozom az állásomon és folytatom, amíg csak tehetem. Komolyabb a motivációm mint eddig valaha…” – örültünk Gusztáv sorainak.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.