Kiemelt hírek

Véget ért a világ első kalóz MMA gálája

2015. június 3. | szerző SzlobMil | Beszámoló

Három napos “hánykódás” után visszatért a szárazföldre az a hajó, ami a Mixed Martial A’rr névre keresztelt rendezvényt, vagyis a világ első kalóz MMA gáláját vonultatta fel. A rendhagyó eseményen – ami többet sejtet, mint amennyit mutat – tíz meccset szerveztek.

Az MMA’rr-t a SuperStar Libra 216 méteres luxushajón bonyolították le, így a harcosok megadhatták a módját a pihenésnek a “tengeri csatározás” után. A formabontó programban és a hajó fedélzetén elhelyezett ketrecben húsz harcos vett részt, a fő mérkőzés az amerikai Matt Pellino (1-1) és a malájziai Nik Harris (6-3) között zajlott le, némi drámával egybekötve.

Az amerikai ugyanis tíz kilóval nehezebb volt a kelleténél, ezért félő volt, hogy ha a hajó egyik végéhez túl közel merészkedik, akkor a naszád elsüllyed miatt. Erre nem került sor, és nagy hullámok sem zavarták az összecsapást:

Pellino-nak volt oka ünnepelni: megszerezte élete első győzelmét, ráadásul a “kalózos” arculatba beleillő heel hook (magyar tükörfordítással: boka horog) elnevezésű technikával.

A legizgalmasabb mérkőzést és a legnagyobb meglepetést a három napos időintervallum alatt a thai nemzetiségű Chamlong Chanream (1-0) szolgáltatta. A kezdő harcos valahogy túlélte Allen Chong (1-1) romboló erejű támadásait a mérkőzés elején, majd a végső menetben egy csodálatos jobbegyenessel és a több szervezetnél is betiltott focirúgással kivégezte ellenfelét.

MMA-rr

Az innovatív, kalózos csetepatét a malájziai Tune Talk nevű vállalat hozta össze.

Forrás: MMAmania

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.