Kiemelt hírek

Újabb WWE-szupersztárt igazolt az UFC

2014. december 9. | szerző SzlobMil | Pankráció

Phil “CM Punk” Brooks, akit eddig a WWE (World Wrestling Entertainment) pankrátoraként ismerhetett meg a bolygó, szakított munkaadójával, és egy több mérkőzésre szóló szerződést írt alá az UFC-vel (Ultimate Fighting Championship). Phil jól tudja, mire gondolnak az emberek, és elmondása szerint szívesen okoz majd csalódást nekik. Felkészülésébe mindent belead, és azzal érvel, hogy Randy Couture is az ő korában kezdett bele az MMA-ba.

cm

Punk 2015-ben debütál majd a kevert harcművészetek világában, a merész húzást pedig élete legnagyobb kihívásának nevezte.

“Egész könnyű döntés volt, és idővel majd elválik, hogy helyes volt-e. Végre megtaláltam azt a dolgot, amibe száz százalékosan bele tudom vetni magam. Ha csak heti háromszor edzenék, fél gőzerővel, az meglátszana, tehát nem ez a tervem. Az a tervem, hogy inkább én verjek szét mást, mint más verjen szét engem az Octagonban. Én egy olyan fickó vagyok, aki szereti a célokat és a kihívásokat, ez pedig életem egyik legnehezebb próbatétele lesz” – mondta Brooks az Associated Press-nek.

cmpunkbrock

Balra CM Punk, jobbra Brock Lesnar, most már mindketten elmondhatják, hogy a WWE-vel és az UFC-vel is volt szerződésük…

“Nem fogok twitterezni és elhatárolódom az összes negatív impulzustól. Nem hagyom, hogy azt mondják nekem, hogy valamit nem tudok megcsinálni, hiszen én hiszek magamban és tudom azt, hogy mire vagyok képes”

Amikor megkérdezték tőle, hogy melyik stílust szeretné képviselni az MMA-ban, azt válaszolta, hogy a BJJ-t (Brazil Jiu Jitsu):

“Dolgoztam már együtt Rener Gracie-vel, ezért mondhatjuk, hogy az alapom a BJJ lesz. Nem vagyok kick-box varázsló, ez tény, de szeretnék úgy ketrecbe lépni, hogy egy kicsit mindenhez értek. Hogy tudok-e verekedni? Szerintem minden ember tud, ez benne van a DNS-ünkben. Komolyan fogom venni ezt az egészet. Ahogy Joe Rogan-nek is mondtam, mindenkit tisztelek, aki beteszi a lábát a ketrecbe, és mielőtt tovább állok, végül engem is tisztelni fognak.” – olvasható a bloody elbow felületén.

cmpunk-cross-armbreaker-to-lesnar

A 36 éves szupersztár már lassan kiöregedik a sportból, de elképzelhetőnek tartja, hogy még a ’40-es éveiben is harcképes lesz. Példának okáért Randy Couture nevét hozta fel:

“Igen, ez egy több mérkőzésre szóló szerződés. Igen, egynél többször szeretnék verekedni. Nem hiszem, hogy bármi is meggátolhat ebben. Tudom, hogy páran ki akarnak majd végezni engem, amiért kimondom a nevét, de Couture is az én koromban kezdett el MMA-zni. Szerintem ez nem korfüggő – minden attól függ, hogy az ember hogyan érzi magát. Nézzék csak meg Anthony Perosh-t: ő is túl van már a negyvenen, mégis harcol. Szerintem ez marha jó dolog.”

Comments

comments

2 komment

  1. Oldal hivatkozás: Az UFC újdonsült bajnoka szívesen fogadná CM Punk-ot az ATT-ben Budomagazin.hu

  2. Oldal hivatkozás: Beverly Hills, 90210: Kérem, itt már egy dojo működik… Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.