Kiemelt hírek

Történelmi pillanat: végre magyar tévé is adja majd az UFC-t

2016. július 20. | szerző SzlobMil | MMA

A totaldamage.blog.hu jelentette be, hogy a magyar Sport TV megvásárolta az UFC-közvetítés jogait, így mostantól itthon is adják az első számú MMA-promóció gáláit a tévében. A hír vastapsot és ujjongást vált ki, csak az a kérdés, hogy miért kellett erre idáig várni.

ufc

Az UFC először július 23-án, azaz három nap múlva debütál a Sport TV-n, ahol az “UFC on Fox: Holm vs. Shevchenko” nevű gálát közvetítik majd éjjel, előtte pedig egy egész estés UFC-maraton lesz.

A lap szerint a csatorna leadja a Fighting for a Generation című dokumentumfilmet, amely a promóció első húsz évének a történetéről szól, tehát azok is megismerhetik a világ legnagyobb MMA-s szervezetét, akik még soha nem hallottak róla. A magyar televízió azokat a snitteket is leadja majd, amik az UFC harcosait mutatják be. Tökéletes.

Hollyék előtt bemutatják a már lezajlott UFC 200-at is – erről mi is írtunk már pár sort, de most teljes egészében végig lehet nézni az eseményt.

01_29181717_bde8cd_2831822a

A szombati adás időbeosztása:

Trash Talk Extra: 07. 23., 21:00
A UFC első 20 éve: 07.23., 22:00
UFC 200: 07.24., 00:00
UFC on Fox: Holm vs. Sevcsenko: 07.24., 02.00 (élő)

A csatorna évente negyven rendezvény közvetítésére jogosult, tehát nem csak az UFC fő, fizetős eseményeit, hanem az ingyenes gálákat (UFC Fight Night és UFC on FOX) is leadják. Minden gálának a főkártyáját adják le, mindegyik rendezvény éjjel, élőben közvetítik majd, hétfő esti ismétléssel.

Ezeket a rendezvényeket eddig angol weboldalakon keresztül, dollárokért cserébe tudták nézni a hazai küzdősport rajongók, ott volt még a lehetőség ingyenes streamek nézésére is, ám ezek rossz minőségben, szakadozva működtek. Ez a szörnyű helyzet évekig zajlott így, a kereslet a Sport TV-nek köszönhetően most találkozik először kínálattal.

Azt nem tudjuk, hogy az adás magyar, vagy eredeti nyelven hangzik-e majd, de ez legyen meglepetés.

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.