Kiemelt hírek

TKO-val vert McGregor-csapattársat Bódis Gergő Dublinban

2016. május 31. | szerző SzlobMil | K1

Bódis Gergőnek megint szerencsét (?) hozott Dublin. A magyar harcos szombaton a kick-boxos Warrior FC 6-ban szerepelt, nem is akárhogy. Az ír fővárosban a Conor McGregor termében (Straight Blast Gym, SBG) készülő litván Tomas Marcisauskas-szal (1. DAN, kyokushin) került össze, TKO-s győzelmet aratott felette.

A totaldamage.blog.hu megszerezte a meccs teljes felvételét, amit a Bódis csapatához fűződő FightstoreMedia osztott meg velük és így a magyar küzdősport rajongókkal egyaránt.

Bódis Gergő a saját szavaival írta le frissen szerzett tapasztalatait a blognak:

“Lehetőséget kaptam a Warrior FC 6 gáláján, hogy megmérkőzzek a híres SBG (Conor McGregor terme) harcosával, Tomas Marcisauskas-sal, egy litván harcossal, 74 kg-ban, K-1 szabályrendszerben. Tudtuk, hogy a srác egy fekete öves kyokushin harcos, verekedős és folyamatosan nyom a meccsein. A fogyasztás nagyon jól sikerült. 73,2 kg-mal mérlegeltem, a meccs napján pedig már 78,4 kg voltam.

Az edzőm biztonsági taktikát dolgozott ki, ami zárások utáni kontrákból, és sok lábmunkából állt. Ez a meccsen be is jött, mert bár végig nyomott az ellenfelem, nem tudta átütni a fedezékem és a kontráimat is benyelte. Szerettem volna erőltetni az orosz boksziskolát, tempózgatni, többet melózni, de a ring fedőrétege annyira szar volt, hogy nem lehetett normális lábmunkát kivitelezni rajta, és maradtam a biztonsági játéknál. A harmadik menetben sikerült megfogni a srácot egy ugró térdessel. Tudtuk, hogy kemény a srác, mint a kád széle, de miután már másodszorra is rászámoltak, ugyanúgy jött nekem, mintha semmi sem történt volna. Aztán egy ugró taposóval arcon rúgtam, és a bíró beszüntette a harcot.

fightermagazin-bodis

Nagyon örültem, hogy így sikerült nyernem. Mindig jó, ha az ember idő előtt fejezi be a meccseit, főleg itt, Írországban, az embereket nem érdekli, hogy nyersz, vagy veszítesz, csak legyen vér és dráma. Folytattam a Litvánok elleni jó sorozatomat, mert eddig az összes litván ellenfelem KO-val sikerült legyőznöm. Ettől függetlenül nagy respect a srácnak, mert nagyon kemény volt.”

Gergő azt is elárulta, hogy nem tervez túl nagy pihenőt a TKO-s diadala után – június első felében ismét harcol majd, egy volt csapattársa ellen. A változatosság kedvéért thai boksz szabályrendszerben küzdenek majd meg egymással. Ilyen egy igazi, sokoldalú harcművész.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.