Kiemelt hírek

TKO lett az ötmenetes, már most legendás horrormeccs vége

2015. július 13. | szerző SzlobMil | MMA

Robbie Lawler (26-10) fantasztikus teljesítménnyel múlta felül Rory MacDonald-ot (18-3) az UFC 189-ben. Rory szétdarabolt arccal úgy nézett ki, mint egy horrorfilm figura, és 39-37-re vezetett az ötödik menetben a pontozólapokon, amikor Robbie megvillant, és megtette azt, amit előző mérkőzésükön nem tudott: TKO-val győzött, és ezzel megvédte váltósúlyú bajnoki címét. Robbie később meglátogatta Roryt a kórházban, aki azt sem tudta, milyen évet írunk (ez nem vicc).

Screen_Shot_2015-07-11_at_10.24.31_PM.0.0

Robbie Lawler első címvédése bevonult a történelemkönyvekbe. A két harcos az összecsapásuk felvezetőjén is barátságosan bánt egymással, de a kölcsönös szimpátiát öt menet erejéig kénytelenek voltak félretenni. Az eredmény véres, brutális, a legdurvább horrorfilmekbe illő jelenetsor lett. Rory orra és lábfeje ripityára tört, Robbie ajka szétnyílt, a ketrec talaja pedig vérben tocsogott a sérüléseiknek köszönhetően.

Volt egy pillanat, amikor Rory önkívületi állapota a képernyőkről is visszaadta mindazt a fájdalmat és megpróbáltatást, amin a harcosok néha keresztülmennek:

FakeExaltedIchthyostega (Másolás)

A fenti mozgóképen (18+) Macdonald arca csupa vér, annyira össze van verve, hogy még ülő pozícióba sem tud kerülni, pedig mindent megtesz azért, hogy ez sikerüljön neki. Feje úgy inog, mint egy most született csecsemőé, teste pedig nem engedelmeskedik az agya által küldött parancsoknak. Az egyetlen dolog, amire képes, az az, hogy kezét rátegye felismerhetetlenné változott arcára, amit egyelőre rejtély, hogy az orvosok hogyan fognak helyrepofozni.

robbie-lawler-ufc-189-lip-11

Lawler öröme sem volt felhőtlen: alig tudott beszélni, orra pedig szintén csúnyán nézett ki, ha nem tudtuk volna, hogy ő nyert, akkor ránézés alapján azt hittük volna, hogy ő kapott ki.

A meccs végignézését gyenge idegzetűeknek semmiképp sem ajánljuk, még akkor sem, ha tudjuk, hogy Rory-t kőkemény fából faragták, és vissza fog térni. Meccseinek felét törött orral vívta meg, ami általában meg sem kottyan neki, éppen ezért annyira bizarr és szörnyű azt látni, ahogy Robbie visszatérítette őt egy csecsemő életkorának megfelelő életképtelen állapotába.

Forrás: MMAjunkie

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.