Kiemelt hírek

Tartoltak a HHKA kempósai a XI. Esztergom-Kertváros kupán

2016. március 24. | szerző SzlobMil | Kempo

Öt érmet szereztek a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia kempósai a hétvégi, XI. Esztergom-Kertváros Kempo Kupán.

hhka_csapata

Light contact (itt nincsenek teljes erejű támadások – a szerk.) versenyszámban érték el a hétvége legjobb eredményeit a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia sportolói Esztergomban.

A tizenegyedik alkalommal megrendezett kempo kupán Lacza Ábelnek és Kockás Dávidnak sikerült felállni a dobogó legfelsőbb fokára. Mindketten light contact kategóriában nyertek.

lacza_abel_szemben

Kockás Dávid full contactban is éremmel zárt, méghozzá ezüst színűvel. A két kupagyőztes különdíjban is részesült az elmúlt években mutatott harcművészeti munkásságáért, amelyet Pokorni Gábor szervező adott át a díjazottaknak.

Kockás Dávidhoz hasonlóan második lett Karácsonyi Krisztián is, aki light contact kategóriában végzett ebben a pozícióban. Karácsonyi még egy medáliával gazdagodott a nap folyamán: fullban lett bronzérmes. Lakatos Richárd negyedik lett light contact versenyszámban.

kockás_david_balra

A magyar kempósok készülnek az április végi, romániai világbajnokságra. A válogatott tagságra eséllyel pályáznak a hegyvidéki sportolók is. A következő verseny a XII. Felcsút Kupa Nyílt Nemzetközi Kempo Bajnokság lesz április 2-án, amelyen természetesen részt vesznek a HHKA-tanítványok is.

Forrás: Pecsu Press

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.