Kiemelt hírek

Szökési kísérlet miatt ölhette meg Valdet Gashit az ISIS

2015. július 24. | szerző SzlobMil | R.I.P

Eddig nem lehetett tudni, hogyan halt meg az Iszlám Államhoz csatlakozott muay thai világbajnok, Valdet Gashi. Hétfőn azonban megbízható forrásokból kiderült, hogy a fiatal tehetséges küzdősportolót saját “nagy családja”, maga az Iszlám Állam végezte ki. Gashi állítólag a szíriai Aleppóba, az ország második legnépesebb településébe próbált menekülni egy “másik csoporttal”.

valdet-gashi-well-known-german-thai-boxer-reportedly-has-joined-isis

Sajnálatos módon úgy tűnik, hogy a “sötét erők” győzedelmeskedtek. Először sikerült magukhoz csábítaniuk a fiatal, többgyermekes világbajnokot, majd amikor az rájött, hogy mégis a rossz oldalon áll, megölték. Egy szíriai emberjogi szervezet szerint Valdet Gashi-t annyira megdöbbentette a saját érzékszerveivel megtapasztalt brutális kegyetlenség, amit az ISIS művel, hogy haza akart térni. Szökési kísérlete során azonban elkapták, börtönbe vitték Manbeg városában, majd a terroristák végeztek vele.

Az ISIS által irányított és szabályozott területekről származó “megbízható” forrásokban nem lehet teljesen megbízni, ezért a friss és több helyről származó híreket sem lehet készpénznek venni: az emberjogi szervezet olyan mendemondákról is hallott, melyek szerint Gashi még mindig szökésben van…

Beszámolunk a fejleményekről.

Forrás: islamicinvitationturkey.com

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.