Kiemelt hírek

Szívszorító csapás érte Conor McGregor-t legfontosabb meccse előtt

2015. július 13. | szerző SzlobMil | R.I.P

Pár nappal életének legfontosabb mérkőzése előtt meghalt McGregor legfiatalabb és egyik legnagyobb ír rajongója, aki már nem láthatta kedvencét az UFC 189-ben, amikor Conor megverte Chad Mendes-t.

7fd34722214288f5b82a17012d6eec30_crop_north

McGregor az elmúlt hónapban barátkozott össze egy tizennégy éves ír tinédzserrel, a leukémiás Brendan McGlone-al.

“Valaki felhívott engem az UFC-től, és elmondta, hogy a Make-A-Wish Alapítvány (magyarul: Kívánj Valamit Alapítvány) keres.” – mesélte el egy élő interjú során McGregor szerdán. “Egy fiatal fiú ügyében hívtak, aki leukémiával küzd, és az utolsó kívánsága az volt, hogy beszélhessem velem telefonon.”

“Felhívtam őt, majd hosszasan elbeszélgettem vele, a családjával, még a barátaival is.”

A telefonhívás alkalmával Conor megígérte Brendannak, hogy az UFC 189 után hazautazik, és meglátogatja őt a kórházban, az átmeneti bajnoki övvel a derekán.

Köszönöm a hívást! Megcsinálta a napomat – írta Conornak a kisfiú

Köszönöm a hívást! Megcsinálta a napomat – írta Conornak a kisfiú

“Conor nagy inspiráció számomra. Azt mondta, hogy a nagy emberek mindig nagy csatákat vívtak, és most én is ugyanezt teszem. Felajánlotta, hogy találkozik velem, amikor Írországba érkezik az övvel” – mondta Brendan júniusban a Mirror-nak, akkor még boldogan…

Július hatodikán Brendan családja bejelentette a szomorú hírt, mely szerint a fiú eltávozott az élők sorából.

“Ma, vagy tegnap éjjel meghalt, és ez nagyon megzavart” – kommentálta McGregor. “Megígértem ennek a kis srácnak a kórházban, hogy megszerzem az övet, és eljuttatom hozzá, hogy együtt emelhessük a magasba. Meg is tettem volna.”

“Nagyon szomorú dolog ez, szívszorító. Pár családtagomat elvesztettem már a rák miatt, ami egy rettenetes dolog. Azt kívánom, bárcsak… Nem tudom. Lehet, hogy jó lett volna, ha… Nem tudom…” – szólt a sötétített szemüvege mögé bújó McGregor elcsukló hangon.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.