Kiemelt hírek

Sírjunk, nevessünk, vagy ámuljunk? Videón McGregor boksztudása

2016. május 19. | szerző SzlobMil | Hibrid

Kikerült a netre az sokat sejtető a videó, melyen Conor McGregor bokszkesztyűkben az IBO korábbi váltósúlyú bokszbajnokával, Chris van Heerdennel sparringol. Aki eddig nem tudta elképzelni az ír ketrecharcost a ringben, most egy igazi ínyencséget tárunk a szeme elé.

A boksz és az MMA világában most mindenki Mayweatherről és McGregorról beszél. Ha minden jól halad, összejöhet a két bajnok ökölvívó mérkőzése, ez már nem csak pletyka.

Mayweather egy mérkőzés erejéig visszatérne a ring kötelei közé, de csak akkor, ha McGregorral bokszolhat. Biztosra vesszük, hogy jelen pillanatokban is rengetegen dolgoznak azon, hogy összehozzák ezt az álommérkőzést.

Sokan eddig úgy gondolták, hogy Conornak semmi esélye nincs Floyd ellen, hiszen ökölvívásban nincs, és nem is élt nála jobb bokszoló.

fightermagazin-mayconor

A friss videó láttán a legtöbb ember szeme kikerekedett. Így volt ezzel van Heerden is, őt is meglepte, hogy milyen ügyes volt Conor. Még az olimpiai bronzérmes (2008) ökölvívó, Tony Jeffries is emelte kalapját az ír előtt:

 

“Sohasem gondoltam volna, hogy Conornak lehet valami esélye Floyd Mayweather ellen. Egészen addig, amíg meg nem láttam őt sparringolni. LENYŰGÖZŐ!” – írta a Twitteren a veretlen Jeffries (9-0, 6 KO, 1 döntetlen).

Önök mit gondolnak Conor bokszáról?

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.