Kiemelt hírek

Sikerrel végződött a magyar MMA-sok idei szezonja

2016. december 30. | szerző SzlobMil | MMA

December 10-én rendezték meg az ausztriai Gym 23-ban az AFC (Austrian Fight Challenge) 4-et, ahol 11 meccsből 2 magyar érdekeltségű csatát is megnézett a nagyközönség. Mindkét profi HMMAF (Hungarian MMA Federation) versenyző győztesen hagyta ott a ketrecet, így elmondhatjuk, hogy a magyar MMA-sok sikerrel zárták a 2016-os esztendőt.

15442282_1115675101878995_4505925869027171367_n

Hegedűs András (jobbra)

Először Hegedűs Andrásért (Sárközi MMA Team) izgulhatott a magyar nézőközönség, ő -93 kg-ban mérkőzött egy török ellen. Kadir Akbassal egy kemény, 3×5 perces csatát vívtak a felek, a bírók 2:1-es pontozással Hegedűst hozták ki győztesnek.

A magyar fighter az első 2 menetben folyamatosan dominált, így simán az övé lett a mérkőzés.

A másik magyar versenyzőnk, Guzsván Péter egy alacsonyabb súlycsoportban, 77-kg-ban csapott össze az örmény Garik Shahbabyan-nal, aki a 2. menetben kényszerített megadásra egy gyönyörű és ritka lábfeszítéssel.

Sárközi Róbert elárulta magazinunknak, hogy a magabiztos győzelmeknek hála meghívást kapott a csapat a jövő osztrák gáláira is. Ennek talán a HMMAF örül a legjobban, hiszen a formáció azon dolgozik, hogy a profi harcosait minél több nemzetközi versenyre kijuttassa.

Guzsván Péter (Fotó: facebook)

Guzsván Péter (Fotó: facebook)

Sárközi Róbert rajtunk keresztül mindenkinek üzent, akinek valami köze van a küzdősport világához:

“A 2016-os évet eredményesen zártuk mind profi és amatőr szinten. Megjártuk Amerikát, és Európában is helyt álltunk csakúgy, mint itthon. Kellemes ünnepeket kívánok az összes harcosnak; amatőrnek és profinak egyaránt, valamint az edzőknek és szponzoroknak, menedzsereknek.

Üdvözlettel: Sárközi Róbert” – írta a mester.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.