Kiemelt hírek

Shamrock visszavágna Kimbónak

2015. július 2. | szerző SzlobMil | Feszülés

Sokan kételkedtek a június 19-i Kimbo – Shamrock összecsapás “valódiságában”, de miután a felkavart por leülepedett, volt olyan is, aki megtámadta a kétkedők álláspontját. Megszólalt végre az egyik érintett fél is, Ken Shamrock, aki kikérte magának, hogy bundát kiáltottak az emberek. Elmondása szerint egy pillanatig sem gondolkodna egy visszavágón, és biztosan láthatjuk még őt verekedni a közeljövőben.

089_Kimbo_Slice_vs_Ken_Shamrock.0.0

Shamrock (jobbra) és a bundabotrányt kissé elcsitító Jimmy Smith

TMZSports.com-nak adott interjújában Shamrock elárulta a nagyvilágnak, hogy kora (51) ellenére szeretne még a ketrecben párszor szerepelni:

“Jobban néztem ki Kimbo ellen, mint bármikor az elmúlt tíz évben! Még jobb formában leszek, ha visszarázódom picit, hiszen rég harcoltam már ketrecben, ezért nincs az az Isten, hogy egyetlen mérkőzésnél megálljak.”

Bár Ken újabb ellenfele egyelőre nem ismert, a veterán harcművész gondolkodás nélkül elvállalna egy visszavágót Slice ellen, ennek pedig a Bellator feje, Scott Coker is biztosan örülne, hiszen a Bellator 138 rekordnézettséget hozott a két főszereplőnek hála.

De ne rohanjunk ennyire előre – ha a Kimbo elleni csata nem is hagyott mély nyomot Shamrockban, az utána rázúduló kritika-áradat már annál inkább. Különösen Joe Rogan szavai (egészen pontosan ezek: “bunda”, “kamu”, “gyanús”) fájtak neki a legjobban. Az UFC jiu jitsus kommentátora nem értette, hogy Shamrock miért nem tudta végrehajtani a hátsó nyakfojtást Kimbón, aki a hibát megbosszulva később kiütötte őt.

330097-deab9fb4-1877-11e5-be24-42d1c440f308

“Joe Rogan bizonyítékok nélkül spekulál, nem is értem, hogy hogyan tehette ezt meg velem.” – panaszkodott Ken a Submission rádióban. “Egy hasonló kijelentéssel akár tönkre lehet tenni egy egész karriert is. Ez olyan, mintha én azt mondanám, hogy Joe megcsalta a feleségét, mert valakitől azt hallottam, de nem tudom bizonyítani. Rogan közismert személyiség, ezért vigyázhatna egy kicsit jobban arra, hogy mit mond. Bizonyítékok nélkül nem szabadna kimondania azt, ami éppen az eszébe jutott. Ráadásul nem igaz az sem, amit mondott.

Shamrock ezek után kikezdte a “rajongók” logikáját is:

“Az életemre, a családomra, és mindenre, amit szeretek, esküszöm, hogy a meccs nem volt bunda. Nem értem az embereket. Először azt mondják, hogy 51 évesen már nem szabadna verekednem, később meg azt, hogy lehetetlen, hogy kikapjak. Szedjétek össze magatokat.”

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.