Kiemelt hírek

Renzo Gracie szavakkal oldotta fel Belfort és Silva konfliktusát

2014. november 22. | szerző SzlobMil | Feszülés

A Brazil Jiu-Jitsu nagymestere (6. DAN), Renzo Gracie tökéletes példát mutatott arra, hogy egy harcművésznek hogyan is kellene megoldania a konfliktusos, érzelmekkel túlfűtött helyzeteket. Anderson “The Spider” Silva és Vitor Belfort készülő csetepatéját előzte meg nemrég, zseniális szöveggel…

renzogracie

“Vitor Belfort és Anderson Silva éppen a hotel lobbijában (Abu Dhabi-ban) voltak, és láttam, hogy valamin veszekednek. Mire közelebb értem hozzájuk, már majdnem a tettlegességig fajultak a dolgok, és nem volt körülöttünk senki. Feszült volt a helyzet, de ekkor rájuk néztem, és ezt mondtam: ‘Fiúk, tisztázzunk valamit: ha verekedni fogtok, nem foglak szétválasztani titeket. Le fogok ülni és nézni fogom, mert igazából marhára szeretném látni ezt a küzdelmet’. Erre szinte azonnal abbahagyták a veszekedést, és elsétáltak.” – mesélte nevetve a sztár.

gracie1

Az eset nem mostanában, hanem még az UFC 112 (2010) előtt történt, ahol eredetileg Silva és Belfort mérkőzött volna meg. Vitor azonban lesérült, és Demian Maia vette át a helyét. A rendezvény egyik oszlopos tagja volt Gracie is, aki Matt Hughes ellen három menet alatt kapott ki technikai K.O.-val. Ez volt legutóbbi meccse, 2010 óta nem harcolt MMA-ban senkivel. Gracie most a Submission Rádióban elevenítette fel a múlt történéseit.

Forrás: MMAmania.com

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.