Kiemelt hírek

Rendhagyó könyvbemutatóval debütál Budapesten a Globális Kyokushin

2016. november 9. | szerző SzlobMil | Könyvajánló

Hanshi Adámy István (9. DAN) negyedik, egy teljes életutat összefoglaló könyvét, a Globális Kyokushin-t november 16-án, 16 órakor mutatja be egy rendhagyó esemény során a BSK Crossfight budapesti komplexumában. Akinek túl korai lenne ez az időpont, az este 7 órakor bepótolhatja a beszélgetést a magyar Nagymesterrel a Megszállottak Klubjában

14925361_1148375465258486_7939781821151848485_n

A külföldön élő magyar Nagymesterrel először november 16-án, szerdán, a Szentendrei úton, 16 órakor lehet találkozni. Akinek ez az időpont túl korai, az bepótolhatja a találkozót este 7 órakor a Megszállottak Klubja kiállításán megrendezendő exkluzív beszélgetésen (1055 Budapest, Balaton utca 4.).

A hazai kyokushin karate-élet egyik alapítója a következő gondolatokat osztotta meg a könyvbemutatóval kapcsolatosan:

“November 16-án megjelenik a negyedik, rendhagyó, egy életutat összefoglaló könyvem, GLOBÁLIS KYOKUSHIN címmel. Fél évszázadnyi tapasztalatot osztok meg mindannyiótokkal. Egy szemléletet, egy látásmódot szeretnék megmutatni a karate szemüvegén keresztül, de nem csak karatésoknak. Ez a könyv mindenkihez szól. Recepteket, megoldásokat ad az élet minden területéhez.

Nem szépíti a valóságot, hanem az általam érzett, hű valójában tárja elétek. A Kyokushin jelentése a “Végső Igazság”, nos ebben a könyvben kendőzetlenül feltárom azt, még akkor is, ha az bizony néha fájdalmas. A rózsaszín köd már régen felszállt, tisztán kellene látnunk a körülöttünk zajló eseményeket, a miérteket és a hogyanokat. Fel kell ébrednünk a Csipkerózsika álomból, hogy tehessünk is valamit közös érdekeinkért.

Szeretettel várlak mindannyiótokat a november 16-án, 16 órakor kezdődő rendhagyó könyvbemutatómra, ahol első kézből, dedikálva adhatom át életem egyik fő művét számotokra. A belépés ingyenes. Cím: BSK CROSSFIGHT – 1033 Budapest, Szentendrei út 89-95. (a PP Center területén) Az eseményt Horváth János színész-humorista barátom fogja rengeteg beszédével segíteni.

Várlak Benneteket!

OSU!
Hanshi Adámy István”

017

Hanshi Adámy István

Aki szeretné, jelezheti részvételi szándékát az esemény hivatalos Facebook-oldalán.

Azok, akik nagyobb mennyiségű dedikált, vagy dedikálatlan könyvet szeretnének átvenni a megnyitók valamelyikén, kérjük, jelezzék szándékukat a Nagymester e-mail címén:

hanshi.adamy@gmail.com

A könyvet már november 14-től, hétfőtől lehet megvásárolni a terjesztő cég, a veddvelem.hu webshopjában, és természetesen később is lesz erre lehetőség a terjesztő üzlethelyiségében (az V. kerületi Honvéd utca 8-as szám alatt) ingyen, vagy pedig 890 forintos kiszállítási díjjal.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.