Kiemelt hírek

Végh Attila Pumukli: Még az ellenfelem sem hitte el, hogy nyert…

2014. március 28. | szerző Szasza | Hibrid stílusok

Végh Attila, a Bellator MMA félnehézsúlyú magyar címvédője múlt hét végén küzdött meg Kansas Cityben Emanuel Newtonnal, de kemény küzdelem végén nem tudta megvédeni a címét. Hazaérkezése után a totaldamage.hu-nak nyilatkozva elmondta: kicsit csalódott, mert nem érzi úgy, hogy a ringben is kikapott volna. Éppen ezért szerinte simán megérdemelne egy visszavágót.

Newton (jobbra) sem hittel el, hogy nyert

Newton (jobbra) sem hittel el, hogy nyert

A Pumukli becenevű harcos hétvégi küzdelméről a budomagazin.hu is hírt adott, és – a meccsről készült videofelvételeket figyelembe véve – a végeredmény csak úgy értékelhető igazán, ha maga az érintett is beszámol róla. Ezt most megtette – Végh Attila a Totaldamage.hu-nak nyilatkozott.

“Lelkileg rendben vagyok, ez egy sport, ahol vesztesnek is kell lenni – mondta. – Kicsit bánt, hogy egy bajnoktól nem úgy vették el az övet, ahogy kell, rendesen, hanem megosztott pontozással kaptam ki. Ha KO-val, vagy durva veréssel veszítem el a címet, nem mondok semmit, elismerem, hogy jobb volt az ellenfelem, és megyek tovább. Úgy éreztem, hogy szorosan megvolt a meccs.”

“A kezeim fájtak a felütésektől, Newton szája szét volt szakadva, az orra vérzett, rajtam pedig nem volt egy karcolás sem. Nem akartam semmi hülyeséget csinálni, a szünetekben az edzők azt mondták, hogy minden menet az enyém volt, takedown nem volt egyik oldalon sem, szóval nem tudom, hogy mivel nyert. Tudom, hogy nyomott, én pedig kontráztam hatékonyan.”

Végh Attila elmesélte, hogy az összecsapás után Newton odament hozzá, és azt mondta, maga sem hitte el, hogy nyert. A teljes nyilatkozatot elolvashatjátok a totaldamage.hu oldalon, ide kattintva!

ÖSSZEFOGLALÓ VIDEÓ A KÜZDELEMRŐL (03:22-től):

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.