Kiemelt hírek

Próbaórákra és új kurzusra invitál a Nemzetközi JIAIDO Egyesület

2014. február 21. | szerző SzlobMil | Tanítás

A tudatos mozgással összekapcsolt tudatos légzés, a páros munka, a Zen hagyományait követő csendes ülések és az éber érintés gyógyító erejét kiaknázó terápiás testmunka alapjaiba kóstolhatnak bele az érdeklődők.

„A gyakorlás azért szükséges, hogy kinyisson, hogy általa megértsd,
és előkészítsen a teljes ráébredésre; a béke benned van, a béke te magad vagy.”
– Ajiit

5805_0

Március 3-án indít új kezdő kurzust a budapesti JIAIDO dojo. Azok, akik a mai ember számára érthető és elérhető belső harcművészetre vágynak, akik az intenzív mozgás mellett az Önfejlesztés, Önmegismerés útjára kívánnak lépni, a JIAIDO dojóban megtalálják, amit keresnek.

5806_0

A négy elemet megnyilvánító gyakorlásmódok, a tudatos mozgással összekapcsolt tudatos légzés, a páros munka, a Zen hagyományait követő csendes ülések és az éber érintés gyógyító erejét kiaknázó terápiás testmunka alkotják a JIAIDO alappilléreit. Ez az, amibe a március 1-i és 2-i ingyenes próbaórán minden új érdeklődő belekóstolhat, és a 3 hónapos kurzus során elkezdheti az elmélyedést.

5807_0

A Nemzetközi JIAIDO Egyesület a mozgás, a légzés, a fókusz és a tudatosság alapelemeire épülő holisztikus képzési rendszert kínál gyakorlóinak. Egy éve működik a budapesti, és közel fél éves a veszprémi dojo, melyekben az alapító Mester, Ajiit személyes irányításával zajlik a munka.

5808_0

A JIAIDO élő rendszere a mai kor emberének valódi, természetes igényeire épül. Célja az alvó képességeink felébresztése, legyenek azok fizikai, mentális, érzelmi vagy spirituális képességek. Négyféle gyakorlási módot alkalmaz, viszont a lassú, a gyors, a puha és a kemény karate mozdulatokkal kombinált tudatos légzés mellett a páros gyakorlatok, formagyakorlatok, a meditáció, az érintés művészetére épülő testmunka (JIAIDO Ate), és a velünk született kreativitás fejlesztése is egyaránt fontos szerepet kap.

5809_0

Az Egyesület rendszeresen szervez elvonulásokat, gyakorló táborokat a Balaton közelében fekvő Szőlősgyörökön, és a gyermekek képzésére is kiemelt hangsúlyt fektet.

Esemény helyszíne: JIAIDO Dojo, XIII. ker., Budapest, Pozsonyi út 12., alagsor
Esemény időpontja:
Ingyenes próbaórák:
• 2014. március 1. szombat, 16:00-17:30
• 2014. március 2. vasárnap, 16:00-17:30
Kezdő kurzus: (3 hónap)
• 2014. március 3.-tól hétfő és péntek, 19:00-21:00

Comments

comments

A hozzászólás letiltva.