Kiemelt hírek

Petruzelli imádná Kimbót kiütni

2015. január 30. | szerző SzlobMil | MMA

Miután Tito Ortiz nem élt a nemrég – egyelőre még csak papíron – visszatért Kimbo Slice ajánlatával, a második kihívott fél, Seth Petruzelli is megszólalt. A Submission rádiónak adott interjújában a visszavonult harcos elárulta, hogy szívesen megverekedne Slice-al, akit ezúttal legszívesebben valamilyen földharcban alkalmazott technikával (szub, angolul: submission) verne meg.

TO

Kimbo Slice volt az MMA feltörekvő sztárja a 2006-2007-es években, egészen addig, amíg össze nem került Seth Petruzellivel, akitől kiütéses vereséget szenvedett mindössze tizennégy másodperc alatt. Hét évvel később Petruzelli szívesen adna egy újabb lehetőséget Kimbónak a Bellator promóciós szervezetnél.

“Száz százalék, hogy harcolni fogok vele. Küldtem egy e-mailt a Bellatornak, amiben azt írtam nekik, hogy nem viccelek. Szemrebbenés nélkül igent mondok Kimbo felkérésére. Imádom kiütni az embereket, és ha ő szeretne lenni az áldozat, szívesen beteljesítem a vágyait. Imádnám, ha ökölharcba keveredhetnék vele, de mekkora lenne már, ha a kiütés után másodjára szubbal verném meg?! Ezzel azt bizonyíthatnám be, hogy minden téren jobb vagyok nála. Az a tervem, hogy lefárasztom az első menetben állva, majd a másodikban leviszem a földre, és ott verem meg.” – mondta el terveit Seth.

Forrás: bloodyelbow

Comments

comments

Egy komment

  1. Oldal hivatkozás: Kimbo legyőzője Kimbo következő ellenfelének árulkodott Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.