Kiemelt hírek

Öt magyar MMA harcos küzd a hétvégén Prágában

2015. január 20. | szerző SzlobMil | MMA

Prágában, január 24-én rendezik meg azt az MMA versenyt, amelyen a Magyar Kempo Szövetség sportolói is részt vesznek, szám szerint öten – tudtuk meg a hírt a Magyar Kempo Szövetség sajtóközleményéből. 

wmmaa_logo

Bíró Gergő (-84 kg), Herbák István (+93 kg), Kiss László (-93 kg), Hankó János (-66 kg) és Makra Dávid (-93 kg) eredményességéért lehet izgulni január utolsó előtti hétvégéjén, ekkor tartják az MMA Világszövetség (WMMAA, World Mixed Martial Arts Association) nemzetközi versenyét. A magyar csapatot a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia és a Csepeli Pitbullok sportolói alkotják. Vezetőjük Lacza Ádám Illés, felkészítő edzőjük pedig Szombat Patrik és Juhász Sándor. A Magyar Kempo Szövetség harcosai ezzel a versennyel kezdik meg menetelésüket a 2015-ös szezonban.

Az első alkalommal kiírt magyar WMMAA-bajnokság márciusban rajtol el, amelynek célja, hogy a legjobb magyar harcosok megmérkőzhessenek egymással a kevert harcművészetek szabályrendszerében. Az első tornának március 6. és 8. között, a százhalombattai XII. Juhász Ferenc Emlékverseny és Nyílt Kempo Világkupa ad otthont. Ezt követi majd a gyulai forduló, amit végül az országos döntő zár. A fináléban legelőkelőbb helyen végzők bekerülnek a WMMAA-válogatottba, így képviselhetik hazánkat a szeptemberi, romániai Európa-bajnokságon, továbbá a novemberi, csehországi világbajnokságon.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.