Kiemelt hírek

Öt az öt ellen – A tömegbunyó lesz a trendi küzdősport?

2015. június 19. | szerző SzlobMil | Videók

Lettország egészen pontosan 152-szer elférne Amerikában, a kevert harcművész nagyhatalom mégsem tudott összegyűjteni öt MMA-s kiválóságot, akik le tudták volna győzni a lett válogatottat. A tömegverekedés legalizált és kontrollált formája újra lecsapott.

A világ legnagyobb országai egyelőre rettentően rosszul állnak a Team Fighting Championship égisze alatt: mint ahogy azt előző cikkünkben megmutattuk, Oroszország kikapott a lengyelektől, most pedig az USA vérzett el a házigazdák kezei és lábai alatt. Persze a csapatok ebben a ligában nem a világ legjobb harcosaiból tevődnek össze, hiszen ha így lenne, akkor konkrét neveket is említenénk az országok nevei mellett.

team-fighting-championship-is-too-brutal-for-the-united-statesfor-now-000-body-image-1421439150

Nem tudjuk, olvasóink hogy vannak ezzel, de mi megnéznénk hírességeket is az öt az öt elleni felállításban. Ez jelenleg még elképzelhetetlen, de mi van, ha ez lesz a jövő? Az amerikai csapatkapitány, Jody Poff jóslatai szerint erre kell felkészülnünk:

“Először mindenki az ökölvívást nézte. Aztán jött a kick-boksz, majd az MMA. A sport mindig fejlődik, még ha nem is mindig a normális irányba. Igen, egy kissé őrültek vagyunk, de profi sportemberek is vagyunk egyben, és szeretnénk kitalálni, hogy mi lesz a következő lépcsőfok a fejlődésben. Úgy gondoljuk, hogy a következő lépcsőfok a TFC.”

Forrás: middleeasy és vice.com

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.