Kiemelt hírek

Nyílt országos ZBK bajnokság Székesfehérváron

2015. május 22. | szerző SzlobMil | Programajánló

A Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség országos felnőtt bajnokságát mintegy százötven versenyző részvételével rendezik meg szombaton, Székesfehérváron.

images (1)

A gyerek és az ifi-junior országos bajnokság után a felnőtt korosztály is harcba száll. Az idény utolsó előtti versenyén változatos számokban lehet nevezni formagyakorlat, fegyveres formagyakorlat, szinkron formagyakorlat, önvédelem, földharc (gi és no-gi), B-viadal, A-viadal, pusztakezes viadal, és MMA szabályrendszerekben.

Nem csupán a Zen Bu Kan Kempo Sportági Szövetség kempósait várják a megmérettetésen, külsős versenyző is indulhat a bajnokságon.

“A most megrendezésre kerülő országos bajnokság egy “válogató verseny”, a felnőtt 2015 évi válogatottnak egy fontos állomás lehet, hiszen az itt megszerzett pontok duplán számítanak” – mondta a verseny egyik szervezője, Márhoffer Márton.

843116_418774571531802_667160064_o

Kyoshi Takács Attila

Kyoshi Takács Attila hozzáteszi: azért, hogy a kempo létjogosultságát támogassák, az Alba Regia SC a legfőbb támogatója a felnőtt országos bajnokságnak, ahol látványos küzdelmeket láthatnak az érdeklődő sportbarátok.

Versenykiírás: itt.

Forrás: Jurák Kata

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.