Kiemelt hírek

Naseem PRINCE Hamed kiosztotta a bokszolókat

2015. február 8. | szerző SzlobMil | Elismerés

Az UFC egyik legnagyobb sztárját, Conor McGregort (17-2) istenítette az az ember, akit egykoron a világ legszórakoztatóbb és leghivalkodóbb bokszolójának tartottak. “Prince” Naseem Hamed – akiről már nagyon rég nem hallottunk –, csak úgy áradozott a Dublinban született MMA harcosról a Boxing News Magazine podcastjában, miközben keményen bírálta a mai bokszolókat.

priű

A legkifejezőbb kép Naseem magabiztosságáról

A WBC, az IBF, a WBO és az IBF korábbi pehelysúlyú bajnoka nemrég arról panaszkodott, hogy manapság senki nem olyan szórakoztató a bokszban, mint amennyire ő volt:

“Imádkozom az Istenhez, hogy végre láthassak egy olyan embert a bokszban, aki azzal a magabiztossággal és szenvedéllyel lép be a ringbe, amivel én tettem annak idején. Csak egy ilyen fickót ismerek… Conor McGregort. Istenre esküszöm, ez a srác olyan, mint egy levegővételnyi friss levegő. Az én szemeimben ez a fickó a legszórakoztatóbb figura a küzdősportok világában. Szeretem, ahogy bunyózik, mert nagyon magabiztos. Miután megnéztem pár meccsét, természetesen utánaolvastam, hogy ki is ő valójában, mit lehet róla tudni. A srác amatőr nemzeti bajnok volt régen, és nyilvánvaló, hogy az én meccseimen nőtt fel. Olyan magabiztos, amilyen én is voltam fiatalkoromban, és sok rám jellemző mozdulata is van.” – mondta a negyven éves sztár.

Hamed (balra) így néz ki napjainkban

Hamed (balra) így néz ki napjainkban

Forrás: sports.yahoo.com

Comments

comments

2 komment

  1. Oldal hivatkozás: Golovkin K.O.-val jutott túl élete leghosszabb mérkőzésén Budomagazin.hu

  2. Oldal hivatkozás: Cro Cop: “Túl durva az MMA” Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.