Kiemelt hírek

Tamás húzta ki a csávából az USÁ-t a karate vb-n

2014. július 2. | szerző SzlobMil | Karate

A nyílt USKA Sport Karate Világbajnokságot június 26. és 29. között rendezték meg  New Orleansban, ahol több mint ötven ország közel ezer versenyzője mérte össze a tudását. Fel sem tudnánk sorolni ennyi országot hirtelen, de számunkra a legfontosabb az: kis hazánk is képviseltette magát… De hogyan???

2014_PreFlyer_NewsPost

Hazánkat nem más, mint a nemrég világhírnevet szerző Nádas Tamás képviselte ezen a rendkívüli eseményen, ahol katában világbajnoki címmel gazdagította repertoárját. Ez még nem minden (pedig lehetne, hiszen ez önmagában is óriási bravúr)…: kumitében is megcsillogtatta tudását, aminek eredményeképpen érme ezüst színben csillogott pompázott.

Tamás nem először segített az amerikaiakon. Itt épp jótékonykodik.

Tamás nem először segített az amerikaiakon. Itt épp jótékonykodik.

Itt még mindig nincs vége a sikersztorinak. Amerika kumite csapatának két versenyzője ugyanis nem tudott rajthoz állni a versenyen, ezért az USA csapatkapitánya felkérte Tamást – aki amerikai állampolgár is egyben –, hogy segítse ki a szerencsétlen helyzetben lévő csapatot.

Az egyik tag lesérült egyéni küzdelemben, a másiknak pedig megszületett a kislánya, ezért hazautazott New Yorkba.

A delegáció Tamással kiegészülve a csapat versenyszámban legyőzték Németországot, Chilét, Oroszországot és Spanyolországot is, így övék lett a világbajnoki cím is!

Szép volt, Tamás!!

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.