Kiemelt hírek

Muhaha… Nyugdíjas bokszoló ütötte szét a fiatal vandálokat

2015. június 12. | szerző SzlobMil | Viadal

Sokkoló felvételek láttak napvilágot az internet legmélyebb bugyraiban. A főszereplő két részeg fiatalember, akik rátámadnak egy idősebb férfira, aki korábban megismerkedett az ökölvívás művészetével. A legendás romales vs. boxer videó óta nem láttunk ekkora dominanciát.

A biztonsági kamerák által rögzített képkockákon a két fiatal és az “öregúr” egyszerre lép ki egy boltból. Az egyikőjük megközelíti az egykori bokszolót, és heves szóváltásba keveredik vele. Pár másodperccel később az idősebb fél megunja a szemtelen hangnemet, és hirtelen mellbe csapja az orosz férfi, aki pár métert hátralép.

Ekkor a másik fiú is közbelép – vagyis csak próbál, ugyanis az idős úr egy jól irányzott, kőkemény balhoroggal kifekteti őt. Az először megütött srác ezt végignézi, majd gondol egyet, leteszi a szatyrát a kezéből, és nekitámad az egykori sportembernek, aki őt is könnyedén kifekteti.

Two-Russian-men

A meghökkentő jelenet után a bácsi mindkét félhez odamegy, és vált még velük pár szót. A videó hanganyagot nem tartalmaz, ezért nem tudni, hogy miről beszéltek, de talán nem is lényeges: az esetből több tanulság is levonható enélkül is.

Forrás: mirror.co.uk

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.