Kiemelt hírek

Mosley – Mayorga: 2-0

2015. szeptember 1. | szerző SzlobMil | Ökölvívás

Ricardo Mayorga (31–9–1, 25 K.O.) több főbűnt is elkövetett Shane Mosley-jel szemben (például szexuálisan zaklatta a barátnőjét az egyik sajtótájékoztatón), amivel szinte kiérdemelt egy jó nagy verést. Meg is kapta, amit kiprovokált: hét évvel az első összecsapásukat követően ismét kiütéses vereséget szenvedett Mosley-től.

hi-res-4952280b405ca1ec52f9398ee270bafc_crop_north

A kiütés ellenére meglehetősen unalmas mérkőzést láthattunk a két korábbi világbajnoktól. Shane Mosley (48–9–1, 40 K.O.) a hatodik menetben intézte el Mayorgát, vagyis kétszer gyorsabban, mint régen. A 41 éves Ricardo egy kemény testütés miatt kényszerült feladni a mérkőzést, ami a májára érkezett.

Mosley könnyedén kontroll alatt tartotta a formán kívül érkező Mayorgát, aki szinte veszélyt sem jelentett az amerikaira, és nagy erőkkel próbálta bizonygatni, hogy ez fordítva is így van:

A színjáték szerencsére nem tartott ki tizenkét menetig; a kiütés pillanatát a rövid, de velős mozgóképek külföldi terjesztője, a ZombieProphet nevű oldal is megörökítette:

Mosley decemberben újra bunyózni fog, de ezzel valószínűleg még nagyobb hibát követ el, mint Mayorga a meccs felvezetése közben.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.