Kiemelt hírek

Mirko Cro Cop visszatért az UFC-hez

2015. január 21. | szerző SzlobMil | Taekwon do

Mirko Cro Cop, a fejrúgások és az MMA egyik legnagyobb mestere, akit a legtöbben még a PRIDE-os időkből ismerünk, négy éves száműzetés után visszatért az UFC-hez (Ultimate Fighting Championship). Az örvendetes hírt a promóció elnöke, Dana White is megerősítette az MMAFighting.com egyik újságírójának, Ariel Helwaninek.

glo

A negyven éves horvát fekete öves taekwondós Cro Cop (30-11-2, 1 NC) nem először van az UFC-nél, és az emberek most azt várják el tőle, hogy jobban teljesítsen, mint régen. A harcos 2007 és 2011 között egy 4-6-os mérleget hozott össze Danáéknál, és ez idő alatt nem sikerült legyőznie egyetlen neves nehézsúlyú “vitézt” sem.

Mirko (30-11-2, 1 NC) sem a PRIDE-ban, sem pedig az UFC-ben való debütálásakor – ahol sikerült kiütnie Eddie Sanchezt – ezt a képet festette magáról, pedig mozdulatait egy egész világ csodálta a K-1-es szabályrendszerben. Így volt ezzel Gabriel Gonzaga is, aki saját fegyverét fordította Cro Cop ellen, kiütve őt a védjegyével (fejrúgás).

Cro Cop, polgári nevén Mirko Filipovic tavaly szilveszterkor megmutatta, hogy még mindig a régi, és lerúgta ellenfelének, Satoshi Ishii fejét. Mióta nincs az UFC-nél, a sztár 3-1-es mérleget bunyózott össze, igaz, nem a világ legjobbjai ellen harcolt az MMA szabályrendszerében. Ehhez hozzá kell tennünk azt is, hogy a horvát mindeközben kick-boxban jelentős sikereket ért el, például megnyerte 2012-ben a K-1 GP-t is. Az UFC-től azután ment el, hogy sorban kikapott Roy Nelsontól, Brendan Schaubtól és Frank Mirtől.

Comments

comments

3 komment

  1. Oldal hivatkozás: VISSZATÉRÉS: Kimbo le akarja rombolni azt, aki lerombolta Budomagazin.hu

  2. Oldal hivatkozás: Cro Cop kislányosan nyöszörgött a hideg víz alatt Budomagazin.hu

  3. Oldal hivatkozás: Gonzaga és Cro Cop újra összecsap Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.