Kiemelt hírek

Mindenkit vár a IV. HEGYEM Szeretet Tábor!

2014. július 25. | szerző SzlobMil | HEGYEM

Ha nyár, akkor HEGYEM SZERETET TÁBOR a budo, az egészséges életmód, az önzetlen segítségnyújtás és az összetartozás jegyében. A Mozgalom immáron negyedik alkalommal rendezi meg saját harcművészeti táborát, amely négy napon keresztül kínál testi-lelki felfrissülést és élménygazdag kikapcsolódást a hátrányos helyzetű pártfogolt gyermekeinek. 

1077_0

“Ezennel tisztelettel és szeretettel meghívunk: vegyél részt Te is a táborban, és oszd meg tudásodat, a harcművészetekről, a világról vallott gondolataidat a HEGYEM közösségével! 
Legyél velünk mesterként, támogatóként, önkéntesként, barátként!

IV. HEGYEM SZERETET TÁBOR
2014. augusztus 13-16.
Salgóbánya, Medves Ifjúsági Tábor és Hangulatszálló

Figyeld az oldalunkat, kövesd a Facebookot – hamarosan keresni fogunk Téged!” – szól a meghívó szövege.

1078_0

Nemcsak a sportról szól!

A harcművészeti tréningeken, a magasan képzett mesterek foglalkozásain, valamint az ismeretterjesztő előadásokon az egészséges és biztonságos életvezetés, a budo alapértékeit is átadják a résztvevőknek.

A HEGYEM arra törekszik, hogy a gyerekek értsék és megértsék a szeretet, az egymás iránti tisztelet, a becsületes küzdelem, a hétköznapokban is fontos erények elsajátításának fontosságát, de a gazdag programválasztékban a pihenésre, a szórakozásra, az önfeledt és tartalmas szabadidő-eltöltésre is számos lehetőséget biztosítanak.

1074_0

Nekik fontos, hogy Te is segíts ebben!

A Mozgalom szeretettel vár; kérik, hogy járulj hozzá ahhoz, hogy a gyermekek olyan tudással és élményekkel térjenek haza, amelyek sokat segíthetnek a hitvallás népszerűsítésében és a lassan gördülő hétköznapok nehézségeinek legyőzésében.

1075_0

Ilyen még nem volt… – Add tovább Te is!

Az eddigi táborok sikere okán ebben az évben már olyan gyerekeket és felnőtteket is várnak maguk közé, akik nem tartoznak a Mozgalom patronáltjainak körébe.

Azokat a lurkókat, szülőket és mestereket várják, akik szeretnék megismerni a HEGYEM egyedülálló tanítási mechanizmusait; akik gyarapítani akarják harcművészeit tudásukat; akik hisznek abban, hogy csak közösen, együtt és egymással tudjuk elősegíteni a nélkülöző gyermekek társadalmi integrációját.

Az idei táborban már részt vehet minden 7. életévét betöltött harcművész, és gyakorló budóka – függetlenül az életkortól.

A tábor díja: 19 800 Ft, ami tartalmazza a 3 éjszakai szállás (faházakban), a napi háromszori étkezés (választható menü), a napi két edzés és a programokon való részvétel költségeit is. Az utazást a táborlakók egyénileg oldják meg.

Amennyiben ez a lehetőség is felkeltette az érdeklődésedet, kérjük, a felhívást oszd meg ismerőseiddel!

Bízunk abban, hogy a magyar harcművészek felismerik a táborban rejlő tudásgyarapítási és társadalmi felelősségvállalási lehetőséget, és így minél többen ülhetjük körül a tábortűzt.

Forrás: HEGYEM.hu 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.