Kiemelt hírek

Micsoda problémák! Túl nagy mellei hátráltatják a harcos karrierjét

2015. szeptember 29. | szerző SzlobMil | Cicaharc

A nők egyre nagyobb teret hódítanak a kevert harcművészetek terén. Ronda Rousey az egyik legnagyobb név jelenleg az MMA-ban, pedig korábban a nőket nem engedték versenyezni MMA-s szabályrendszerben. A legújabb sztár egy viszonylag kezdő harcos, Brye Anne Russillo (1-1), aki a testével, pontosabban fogalmazva a melleinek méretével tarolta le az internetet. A 29 éves, kick-box stílusú nő azért nem tud egy súlycsoporttal lejjebb versenyezni, mert természetes keblei miatt képtelen lefogyni.     

14759-GaleriaCS-MX

“Próbáltam lefaragni a testsúlyomból, de a melleim valamiért nem lettek kisebbek. Azért kell a 68 kg-os divízióban harcolnom, mert a melleim öt kilónál is nehezebbek.” – nyilatkozta az újdonsült sztár a mymmanews-nak.

A korábban pultosként dolgozó olasz amazon október harmadikán méri össze erejét Paige Liannal a 68 kilogrammos súlycsoportban, az Aggressive Combat Championships-nál. A fogyasztás hosszú időt ölelt fel: a hölgynek valamivel több, mint három hónapra volt szüksége ahhoz, hogy a mérkőzés létre jöhessen – Brye ugyanis négy és fél kilóval nehezebb a megengedettnél.

Russillo TKO-val győzte le első ellenfelét: valósággal szétrúgta a másik nő sípcsontját. A szingli anyuka – aki nem mindennapi tevékenysége mellett még a 6 éves kislányát is egyedül neveli – karrierjének második összecsapását elvesztette, de megígérte, hogy a legjobb formáját hozza majd október szombaton:

“Megteszek majd minden tőlem telhetőt a győzelemért. Egy szingli anyuka vagyok, aki elhatározta, hogy a szülés után újra csúcsformába kerül. Pultosként dolgoztam tizenkét éven át, csak kis híján nem lettem alkoholista. Az életem 180 fokos fordulatot vett: már nem iszom, és bulizás helyett keményen edzem.” – nyilatkozta magabiztosan.

mma-fighter-brye-anne-russillo

Forrás: mymmanews.com

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.