Kiemelt hírek

Megtámadták az UFC harcost egy éjszakai bárban

2014. október 9. | szerző SzlobMil | Viadal

A harmatsúlyú Utimate Fighting Championship (UFC) harcos Cody Gibson (12-5) szeptember 27-én izgalmas éjszakát töltött el Las Vegasban, a TMZ Sports pedig megszerezte, és közzétette a már megszokott, fátyolos, rossz minőségű bizonyítékokat…

A videón jól látható, hogy a baseball sapkás férfi keményen megüti Cody-t, aki előzőleg azzal dobálózott, hogy ő egy UFC-s harcos. Az ütéstől a fighter nem terült el a földön, cserébe levitte ellenfelét a földre.

Az underground mérkőzést elnézve mi megosztott pontozásos győzelmet ítélünk Cody-nak, a takedown-t (földre vitel) figyelembe véve. Viccet félretéve, az ilyen “illegális” verekedés mindenképpen csak árthat egy UFC-s presztízsének, Cody pedig már reagált is a sajnálatos eseményre, mert nem akarja, hogy az UFC “ezért a hülyeségért” kitegye a szűrét:

“A srácnak, aki megtámadott,  kétszer, vagy háromszor is mondtam, hogy nem szeretnék verekedni vele. Aztán elkezdett idegesíteni, mire jelezni próbáltam neki, hogy ki is vagyok én. Ez volt a lehető legrosszabb, amit tehettem, hiszen a gyerek innentől fogva még úgy inkább szeretett volna összeverekedni velem. Ez nem az a dolog, amire büszke vagyok. Sokat dolgozom középiskolás gyerekekkel, ezért főleg mi kis közösségünkben igazi példaképként tekintenek rám. Ez nem az az üzenet, amit a gyerekek felé szeretnék továbbítani. Ez nem éppen karrierem egyik fénypontja…”

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.