Kiemelt hírek

McGregor-klón segítségével McGregor ellen

2015. június 25. | szerző SzlobMil | Edzésen

Óriási felvezetést kapott a Jose Aldo – Conor McGregor UFC-s párharc, ami a promóció pehelysúlyú bajnoki címének megszerzéséért folyik majd. Jose Aldo jelenleg a világ legjobb ketrecharcosa, súlycsoporttól függetlenül (mióta Jon Jones-t felfüggesztették). A bajnok okos módszerrel készül: megkérte Jonas Bilharinhót, hogy imitálja Conor McGregor stílusát a sparring során… 

aldo-jonas-1

Aki nem tudná: Jonas Bilharinho egy veretlen (6-0) ketrecharcos és elismert karatés, ezért tudja hűen utánozni McGregor egyedi stílusát. Nem csak a rúgásokat és az ütéseket csinálja ugyanúgy, mint az ír sztár, hanem még arra is figyel, hogy hasonlóan beszéljen Aldóval, mint Conor:

“Mindenféle hülyeséget mondtam Aldónak edzés közben, mert biztos vagyok benne, hogy McGregor is beszélni fog hozzá meccs közben. Biztos vagyok benne, hogy megpróbálja majd Aldo támadásait kifigurázni, ezért amikor edzünk, és eltalál engem, azt mondom neki, hogy: Gyerünk, Aldo, tudsz te ennél jobbat is! Vagy azt, hogy: Aldo, csak ennyit tudsz?”

youtube
please specify correct url

“Az egyik edzésen sikerült felhúznom őt, egyszerűen elvesztette az eszét, de én figyelmeztettem őt, hogy koncentrálnia kell, nem szabad engednie, hogy felhúzzák. Egyébként nagyon sokat fejlődik az edzéseken, Aldo egy igazi szörnyeteg. Most már nem érdekli semmiféle szóbeszéd, szidhatom akár az anyját is, nem fogja elveszteni a kontrollt, és tartani fogja magát a tervhez.”

Forrás: bloodyelbow

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.