Kiemelt hírek

Magyar diadal a karate őshazájában

2016. október 3. | szerző SzlobMil | Karate

Tadissi Martial végre révbe ért. A folyamatosan kiváló teljesítményt nyújtó karatéka az elmúlt években rengeteg bronz- és ezüstéremmel öregbítette a magyar karate hírnevét, de most egy olyat tett, amire 2011 óta nem volt példa: aranyérmet szerzett WKF-nél, a Karate1 Premier League okinawai állomásán. 

tadissi-arany

Tadissi az aranyéremmel!!!

A magyar versenyző remek formáját jelzi, hogy két egymás utáni hétvégén is dobogóra állhatott a karate sportág legrangosabb sorozatában.

Az egy héttel ezelőtt a Karate1 Premier League hamburgi viadalán harmadik helyen végzett magyar karatés a sportág őshazájában, Okinawában a 67 kilós súlycsoport küzdelmei során három győzelemmel jutott a döntőbe.

Az UTE sportolója sorrendben a japán Soda, a szaúd-arábiai Alotaibi és a japán Hirose ellen nyert, majd a döntőben felülmúlta a szintén szaúdi Alkhatamit is az aranyéremért vívott harcban. Ez 2011, a 38. EKF Junior & Kadet bajnokság óta nem sikerült neki, de most megint megszaglászhatta a nyakában lógó arany illatát.

Formája több mint biztató a Linzben október végén sorra kerülő világbajnokság előtt.

A széria idei záróversenyén a nőknél a szintén UTE-versenyző Molnár Réka az 50 kg-osok mezőnyében az ötödik helyen zárt.

tadissijapanokkaledz

Tadissi együtt edz a japánokkal

Azt, hogy Tadissi Martial egyre inkább a világ élvonalába tartozik, az is bizonyítja, hogy a Japán Karate Szövetség személyesen hívta meg Okinawára, ahol ő és Molnár Réka együtt edzhettek a japán válogatottal is.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.