Kiemelt hírek

Ma ünnepli 55. évét Jim Carrey, a barna öves harcművész

2017. január 17. | szerző SzlobMil | Brazil Jiu-jitsu

A legendás színész, a vígjátékok koronázatlan uralkodója, Jim Carrey ma ünnepli 55. születésnapját. Hogy miért jelenhet meg ez a hír egy harcművészettel és küzdősporttal foglalkozó online magazinban? Nos, nem azért mert szerkesztőségünk egyik kedvenc színésze, hanem azért, mert bár nem veri nagy dobra, Carrey barna öves brazil jiu jitsu-ban. Ráadásul többször alakított már harcművészt és küzdősportolót, poénból is.

Jim-Carrey-pic-1

A kanadai humorista (A Minden6ó, Truman Show, Egy makulátlan elme örök ragyogása, Ace Ventura, Hanta Boy, stb.) a földön szinte bármelyik filmbéli ellenfelét le tudta volna gyűrni, ha a harcművészeti tudásán múlt volna a harc kimenetele.

Sajnos nem láttuk őt – sem filmjeiben, sem a való életben – a tatamin földharc közben, de a neves harcművészeti portálok már korábban is megírták, hogy Jim barna öves brazil jiu jitsus, ami azt jelenti, hogy minimum 5, de leginkább 10 éve gyakorolja ezt a harcművészetet.

Mozifilmjein kívül vannak a gumiarcú színésznek olyan komikus kisfilmjei is, amivel az egész angolul tudó világot megnevettette a The Living Color című televíziós műsorban. Az alábbi rövidke félvételen például egy kung fu tanítványt alakít, de sajnos nincs hozzá feliratunk:

Ennél valamivel viccesebb volt az a jelenet, ahol az 1962. január 17-én született Carrey egy meglehetősen szerencsétlen karate instruktor szerepében tűnt fel, akinek nem igazán jön össze nagymértékű tudásának átörökítése:

Ezeken felül még Rocky Balboa bőrébe is belebújt egy ideig:

Jim, köszönünk mindent, boldog születésnapot!

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.