Kiemelt hírek

Leforgott a Busy Day – Mi már nagyon várjuk…

2015. július 8. | szerző SzlobMil | Szórakozás

Az amerikai  filmes nagyiparban mindig is jelentős volt a magyarok, a magyar származású filmszakemberek munkája, a mostani filmes vállalkozás viszont több tekintetben is kuriózumnak számít. Befejeződött a gyártása a “Busy Day” című amerikai akciófilmnek, amit Albuquerque-ben, Új-Mexikóban forgattak. A Hollywood-i akciófilm producere Nádas Tamás volt, aki tavaly két világbajnoki aranyérmet szerzett karatéban.

Tamáss

Keith Jardine és Tamás

Nádas Tamás korábban szerepelt mar több filmben is: az Ocean’s 13-ban Brad Pittel, Al Pacinoval és George Clooneyval forgatott. Producerként sikeres filmek fűződnek a nevéhez: több díjat is nyert, például a Honolului Nemzetközi Filmfesztiválon. A “Busy Day”-en már hosszú ideje dolgozott, ugyanis híres színészekkel szeretett volna filmet forgatni, ami sikerült is.

A filmet Tóth Róbert írta, a forgatókönyvet pedig Kovács J. Erika fordította angolra. A film akció rendezője és kaszkadőr koordinátora Hódi Zoltán, akit Magyarországon is nagyon jól ismernek a kaszkadőr körökben.

A szereplők: Az  Oscar díjra jelölt Quinton Aaron (Szív bajnoka), Tommy “Tiny” Lister (Ötödik elem, Péntek, Batman), a küzdősportok világából az UFC, MMA bajnok Keith JARDINE (John Wick, Crank), a dél-amerikai híresség Veronica Diaz (Blaze You Out) és a főszerepre pedig a sokoldalú magyar színész, Árpa Attila lett kiválasztva.

Tamás a színészóriások között

Tamás a színészóriások között

A filmet gazdagítják eredményes magyar sportemberek is, mint például az ötszörös WAKO kick-box világbajnok, hétszeres Európa-bajnok  Hugyetz Lajos, a többszörös brazil jiu Jitsu világbajnok, Pethő Tibor.
A film vágását Bangó Zoltán végezte. Varga Zsolt értékes segítséget jelentett a filmkészítés alapjának számító finanszírozásban. A film betétdalát Fehérvári Gábor Alfréd énekli (Mary Joe).

A történet jelen időben játszódik, a “Busy Day” történetét meséli el a korábbi alvilági igazságosztó (Árpa Attila), akinek az élete drámai fordulatot vett, miután megnősült.

Új életet kezdett, megnyitotta az éttermét és elkezdett szaxofonozni. Mindezt egészen addig a pontig, amíg az idillikus életét megzavarták es káoszt teremtettek benne a múltbéli ellenségek. A történet innentől válik kőkeménnyé…

 

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.