Kiemelt hírek

Koreai mesterrel, olimpiai bajnokkal edzettek a hwarangdosok

2012. november 7. | szerző akadmin | Hapkido

Kim Jong Dong 8. danos koreai nagymester szemináriumán és Szerbiában is gyarapították tudásukat a vásárhelyi harcosok.

 

A Magyar Taekwondo Szövetség és a KUKKIWON (The World Taekwondo Headquarters) közös szervezésében Budapesten tartott edzéseket KIM JONG DONG  8. DANOS KOREAI NAGYMESTER.

A két napos szemináriumon reggeltől-estig, kisebb szünetekkel tartottak az edzések, ahol nemcsak az edzők, mesterek vehettek részt, hanem már a piros övesek is. A szemináriumon a kiváló magyar taekwondosok mellett részt vett a szerb taekwondo csapat is.
 

Hódmezővásárhelyről a HWARANGDO SE. kiváló mesterei és tanítványai vettek részt a képzésen, BALÁZS ÉVA 4. danos mester, KOPASZ ATTILA 2. danos mester, CSERNÁK ATTILA 1.kup és DOBÓ ANITA  2.kup.
 
A nagymester fantasztikus és remek hangulatú edzésein több alkalommal is dicsérte a kadet korosztályú Dobó Anita versenyzőt.
KIM JONG DONG 8. danos mester a szeminárium végén  ajándékkal kedveskedett minden részt vevőnek.
 

Budapesti tartózkodása során Dong mester látogatást tett a Magyar Olimpiai Bizottságban is, ahol dr. Nagy Zsigmond nemzetközi igazgató fogadta a nagymestert Patakfalvy Miklós elnök kíséretében.
 

A küzdelemben ötszörös Korea-bajnok taekwondo Kim Jong Dong jelenleg a KUKKIWON, a Világszövetség Technikai Központjának utazó instruktora. Az olimpiai sportág jeles képviselője egy hetet töltött Budapesten. Edzéseket, technikai továbbképzést, szemináriumot vezényelt a piros és fekete övesek számára. Az elmúlt napokban nyolc edzést tartott, napi 6-6 órában. A nagymester jövőre nemcsak a magyar edzőket, hanem a nemzeti válogatott tagjait is tréningezné.

Amíg a vásárhelyi hwarangdo harcosok egy része a szemináriumon képezte magát, addig a magyar válogatott csapat Szerbiában edzett az újdonsült olimpiai bajnokkal és edzőjével. A Válogatott csapat tagjaként hódmezővásárhelyt NÉMA NORBERT -68 kg-os versenyző képviselte a több napos kemény, színvonalas edzőtáborban!
 

Az elkövetkezendő hétvégén KOPASZ ATTILA 3. danos hapkido mester az NYHS Szövetség meghívására az általuk rendezendő szemináriumon vesz részt ahol Attila edzéseket tart és ízelítőt ad a hapkido és a taekwondo harcművészetek szépségéről, valódiságáról!

Comments

comments

A hozzászólás letiltva.