Kiemelt hírek

Kíméletlenül győzött a nehézsúlyú UFC-s tehetség

2015. december 20. | szerző SzlobMil | MMA

Francis Ngannou (6-1 MMA) először brutális izomtömegével sokkolta az MMA-ért lelkesedő közönséget az UFC on Fox 17 pénteki mérlegelésén, majd a mérkőzés napján be is váltotta a kinézetéhez fűzött reményeket. Brazil ellenfelét egy brutális felütéssel fektette ki.

 

 

Az UFC nehézsúlyú divíziójában nagy szükség van kimagasló tehetségekre. Úgy néz ki, hogy a 193 centiméteres Francis Ngannou jó úton jár ahhoz, hogy ő legyen a súlycsoport egyik legfélelmetesebb harcosa. Debütáló mérkőzésén Luis Henrique-el mérkőzött meg, aki hat mérkőzés óta volt veretlen.

maxresdefault

Az UFC on Fox 17-ben a francia Ngannou a második menet közepén egy tanítani való felütéssel állította meg a brazilt, aki úgy dőlt ki, mint egy zsák. A közönség ennek láttán egy emberként üvöltött fel, Francis legnagyobb örömére. A félelmetes harcos még ráugrott kifektetett fellenfelére, de mielőtt még több kárt okozhatott volna benne, a bíró beszüntette a mérkőzést.

A győzelemmel Ngannou most már 6-1-es profi MMA mérleggel büszkélkedhet, öt legutóbbi ellenfelét szó szerint kivégezte (három kiütés, két submission). Még egy ilyen elsöprő sikerű győzelem, és a francia hamarosan az UFC nehézsúlyú trónjának közelében találhatja magát.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.