Kiemelt hírek

Kick-box közgyűlés Budapesten

2014. január 17. | szerző akadmin | Kick-box

Elsőként Dr. Leyrer Richárd elnök köszöntötte a klubok képviselőit, majd megtartotta beszámolóját. Prezentációval értékelte az év hazai történéseit. Ezek után a különböző szabályrendszeri szövetségi edzők értékelése következett.

Katona Attila (full-contact) az antalyai világbajnokságot értékelte. Rehák György (K-1), nem csak a brazíliai K-1 vb-ről számolt be, hanem az IFMA muay-thai Európa-bajnoksága is értékelésre került. Zrínyi Miklós mesteredző szövetségi kapitány a light-contact és kick-light válogatott gyengébb teljesítményét elemezte, az okokat is boncolgatva. A leghosszabb beszámolót Király István, a point-fighting szövetségi edzője és segítője, Jároszkievicz Krisztián tartotta – érthető módon, hiszen az év legkiemelkedőbb eredményei ebben a szabályrendszerben születtek. Itt a világbajnokság sikerein kívül a számos sikeres világkupáról és a tengerentúlon, az USA-ban vívott emlékezetes  és sikeres csatákról is szó esett.

A beszámolót a kiegészítésekkel és a pénzügyi jelentéssel a közgyűlés egyhangúlag elfogadta.

Természetesen a bíráskodás is napirendre került. Galambos Péter alelnök, a Bírói bizottság vezetője  és Szabó Gábor nemzetközi bíró a szentpétervári Harcművész Világjátékok bíráskodást elemezte. Vojvioda György K-1 nemzetközi bíró a brazíliai K-1 és low-kick Vb tapasztalatairól számolt be, míg Gregor László nemzetközi bíró az Antalyában megrendezett full-contact, light-contact, point-fighting és kick-light világbajnokság bíráskodásáról beszélt.
A média szerepéről Juhász Gábor és Német Ferenc tartott beszámolót, majd Dr. Leyrer Richárd a WAKO nemzetközi szövetség helyzetéről tartott ismertetőt.
A szövetség közgyűlése a versenynaptár elkészítésével és koordinálásával ért véget.

Comments

comments

A hozzászólás letiltva.