Kiemelt hírek

Kick­box Diákolimpia Békéscsabán

2015. április 16. | szerző SzlobMil | Programajánló

Immáron biztosan kijelenthetjük, hogy harcművészeti szempontból az év legsűrűbb napja április 18-án, szombaton lesz. Mint tudjuk, ezen a napon rendezik meg a Jász Viadalt, a Muay Thai Mánia 8: Magyarország Vs Litvániát, és a Hajdúk és vitézek K-1 MAX junior gálát is. Hogy a hazai küzdősport-rajongók biztosan ne unatkozzanak, szándékosan vagy véletlenül, de a békéscsabai kick-box diákolimpia is április tizennyolcadikán lesz…

ki

A verseny (Általános és Középiskolás Kick-box Diákolimpia Döntő 2015) tizenegy órai kezdettel startol Békéscsabán, a Városi csarnokban. A megmérettetés nem csak a hazai tanuló ifik legrangosabb hazai versenye, hanem a WAKO Magyar Kick-box Szakszövetség egyik pontszerző, válogató versenyének is számít az augusztus végi, a spanyolországi Utánpótlás Európa-bajnoksága. Ennek megfelelően természetesen jó néhány korosztályos Világ- és Európa-bajnok is küzdőtérre lép, ez a tény már önmagában is biztosítja a magas színvonalat.
Élve a hazai pálya előnyével, nagy számban találunk az indulók között Békés megyeieket is: nem csak a kick-box irányzat, hanem az ITF taekwon-do versenyzői is tatamira lépnek. A verseny természetesen ünnepélyes megnyitóval kezdődik, utána hat páston folyamatosan zajlanak majd a küzdelmek point-fighting, light-contact és kick-light szabályrendszerben. Békéscsabán harmadik alklaommal rendeznek kick-boksz diákolimpia döntőt, az eddigi versenyeket a jó rendezés és sportemberi hangulat jellemezte. A versenyre várja a rendező, a Magyar Kick-box Szakszövetség, a Magyar Diáksport Szövetség és a házigazda  Békéscsabai Lakótelepi SE a szurkolókat, s kéri tőlük a hangulatos és sportszerű biztatást!

Forrás: Shihan Gregor László (6. DAN)

Comments

comments

Egy komment

  1. Oldal hivatkozás: Rengeteg induló a 15. WKF Karate Magyar Bajnokságon Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.