Kiemelt hírek

Meccse előtt két biztonsági ajtót rúgott szét, hogy megmentsen egy fürdőszobában rekedt nőt

2014. március 22. | szerző Szasza | Kick-box

A hét év után újra kickbox-meccsre készülő Pat Barry szombaton este csapott össze Ed Burrisszal a virginiai Richmondban (TKO-val nyert…), és a felkészülése elég szokatlanul zárult. A szállodában, ahol megszállt, egy nő beszorult a fürdőszobába, és a személyzet sem tudta kihozni onnan. Ekkor jött a sportág egyik legviccesebb figurájának tartott Barry, aki két biztonsági ajtót szétrúgva tett pontot az ügy végére.

Pat Barry a K-1-ben is kipróbálta magát, de miután 2007-ben Freddy Kemayo betörte az orrát, és technikai KO-val nyert, inkább az MMA (ketrecharc) felé fordult. Hét év után azonban úgy döntött, csak visszatér a hagyományos ringbe, és Ed Burris ellen harcol majd március 22-én a Kickbox Világszövetség szervezésében.

Komolytalankodásból jeles, de ha kell, Barry azért odarakja magát

Komolytalankodásból jeles, de ha kell, Barry azért odarakja magát

Az utolsó napja a nagy meccs előtt azonban nem relaxálással, majd egy kiadós alvással telt, ahogy edzője meghagyta neki. Miután a hoteljében arra lett figyelmes, hogy valaki sikoltozva kér segítséget, azt hitte nagy a baj, és felfedező útra indult. Pár perc múlva meg is találta a hang forrását, egy nő szorult be két ajtó mögé a fürdőszobájába, és bepánikolt, mert már egy órája nem tudott kijönni onnan.

A harcos megnyugodott, hogy senki sem akar meggyilkolni senkit, és mondta a szerencsétlenül járt nőnek, hogy hívja a hotel személyzetét. “Először azt hittem, csak egy macska volt valahol, de továbbra is hallottam a sikolyokat. Mikor végül megtaláltam, és nyugtáztam, hogy ez nem egy macska, meg is nyugodtam, hogy nem történt komoly dolog, és hívtam a portát.”

A nőre közben rátört a klausztrofóbia (bezártsági érzés), és meglepetésre a szálloda kiérkező vezetősége sem tudta kinyitni az ajtókat, mert a pótkulcs az első ajtó mögött volt. Ekkor ránéztek a csapat nehézsúlyú MMA-harcosára, bólintottak, és csendben félreálltak az útból. Barry szétrúgta mindkét ajtót fémreteszestül, ő hős lett, a nő pedig szabad volt.

Lehet, hogy a szokatlan tréningnek köszönhetően: Pat Barry a szombati meccsét TKO-val nyerte a második menetben…

Comments

comments

Egy komment

  1. Oldal hivatkozás: Gustaffson-on kifogott a bokszgép Budomagazin.hu

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.