Kiemelt hírek

Kardokkal támadtak be egy hamburgi akadémiára

2016. május 20. | szerző SzlobMil | Ész megáll...

Hamburgban legalább öt maszkos férfi rontott be egy német MMA harcos akadémiájába, kardokkal és késekkel felfegyverkezve. Abeku Afful (4-3) egyedül volt, és éppen egy közelgő mérkőzésre készült. Lábait megvágták és összeverték, kórházba került, nem tudni, folytathatja-e karrierjét. Az ISIS neve is felmerült a támadás kapcsán.

Az áldozat, Abeku Afful

Az áldozat, Abeku Afful

Az egyik támadót a közelben lévő szemtanúk azonosították. Ő nem más, mint Ismail Cetinkaya, a Hamburger Kampfsportschule vezető edzője. Ismail szintén MMA harcos, 7-4-es mérlege van, de a helyszínre kiérkező rendőrök szerencsére letartóztatták őt, valamint két társát is.

Cetinkaya egyszer megverekedett és legyőzte Deso Dogg-ot, az Iszlám Állam oldalán harcoló egyik leghíresebb küzdősportolót. Cetinkayáról úgy tudják, hogy utálja az ISIS-t és a radikalizmust.

Ennek jól láthatóan ellentmond mostani szörnyű tette, a támadás oka az lehet, hogy Afful (aki korábban az ő tanítványa volt) elindította a saját akadémiáját, és sikeresebb, mint valaha. Ez frusztrálhatta Ismailt.

centikaya

Ismail C., az egyik elkövető

Afful a megromlott viszonyt egy MMA-s ketrecen belül szerette volna lerendezni, ezért felhívott egy promótert, hogy hozza össze a mérkőzést ex-edzőjével.

Afful az incidens után kórházba került, sürgős műtéten kellett átesnie. Egy karddal vágták meg a lábát, nem tudni, hogy valaha is harcolhat-e újra.

Screen-Shot-2016-05-19-at-2.29.26-PM

Az UFC szeptember 9-én rendezne egy tornát Hamburgban, de a véres támadás miatt rengetegen támadják az ötletet.

Comments

comments

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.